WIN IT! Clean it like you Mean it с OSMOCLEAN
  •  

WIN IT! Clean it like you Mean it с OSMOCLEAN

В моменти на стрес дори редовно използваните от нас продукти започват да дразнят кожата, предизвиквайки неприятни реакции, с които не можем да се справим. А ако се опитаме да погледнем от позитивната страна на нещата, то сега е моментът да дадем почивка на кожата си, наблягайки на по-добрата бяла козметика.

Всяка грижа за кожата започва с почистване, а най-добрата такава - с дълбоко почистване. CLEAN it like you MEAN it е мантрата ни, а оръжието за постигане на желания резултат, съответно НАЙ-КРАСИВАТА кожа, носи името OSMOCLEAN и идва от лабораториите на Institut Esthederm.

Почистващата грижа е в два продукта - нежен крем за почистване на порите и озаряваща маска с изглаждащ ефект, за чиито изключителни свойства и специфичен начин на нанасяне разказваме подробно ТУК.

За да се сдобием с OSMOCLEAN продуктите на Institut Esthederm основно има два варинта: единият е ОТТУК, както и в отбраната аптечна мрежа в страната, а вторият - като участвате в Giveaway активацията на Инстаграм профила ни по-долу>>>

Условията са както винаги - лесни, Харесайте ни; Последвайте ни, както и @esthederm_bulgaria; Коментирайте с името на две свои приятелки; ако желаете, Споделете и на стори, като ни отбележите, а ние ще ви се отплатим. В период от една седмица (29/04-07/05) ТРИМА от участвалите спрямо правилата се борят за общо ТРИ комплекта от OSMOCLEAN серията! Успех от нас!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.