Следва

Дневен ХОРОСКОП - 30.4.2020

WIN IT! Clean it like you Mean it с OSMOCLEAN

SOS: стресирана кожа, как действаме?

All About Life преди 3 години

В моменти на стрес дори редовно използваните от нас продукти започват да дразнят кожата, предизвиквайки неприятни реакции, с които не можем да се справим. А ако се опитаме да погледнем от позитивната страна на нещата, то сега е моментът да дадем почивка на кожата си, наблягайки на по-добрата бяла козметика.

Всяка грижа за кожата започва с почистване, а най-добрата такава - с дълбоко почистване. CLEAN it like you MEAN it е мантрата ни, а оръжието за постигане на желания резултат, съответно НАЙ-КРАСИВАТА кожа, носи името OSMOCLEAN и идва от лабораториите на Institut Esthederm.

Почистващата грижа е в два продукта - нежен крем за почистване на порите и озаряваща маска с изглаждащ ефект, за чиито изключителни свойства и специфичен начин на нанасяне разказваме подробно ТУК.

За да се сдобием с OSMOCLEAN продуктите на Institut Esthederm основно има два варинта: единият е ОТТУК, както и в отбраната аптечна мрежа в страната, а вторият - като участвате в Giveaway активацията на Инстаграм профила ни по-долу>>>

Условията са както винаги - лесни, Харесайте ни; Последвайте ни, както и @esthederm_bulgaria; Коментирайте с името на две свои приятелки; ако желаете, Споделете и на стори, като ни отбележите, а ние ще ви се отплатим. В период от една седмица (29/04-07/05) ТРИМА от участвалите спрямо правилата се борят за общо ТРИ комплекта от OSMOCLEAN серията! Успех от нас!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 15 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.