Следва

Г като Гаф: най-лошите восъчни фигури EVER

Дневен ХОРОСКОП - 30.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Изпълнявайте стриктно задълженията си, както у дома, така и на работното място. Всички видове конфликти днес биха поставили отношенията ви с другите на сериозно изпитание. Не забравяйте, че могат да се намерят дипломатични решения за всяка ситуация или конфликт. Новини или споделена информация за вашата работа или бизнес могат да ви причинят временно безпокойство. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за разговори, за изясняване на недоразуменията във важните отношения. Мъжете на и над 35-годишна възраст ще трябва да намерят разумен изход от неприятна ситуация, възникнала с приятелите им.

Овен, Лъв, Стрелец: денят е благоприятен за всички финансови дела. Днес може да се ангажирате с получаването или решаването на проблем с финансови документи. Четвъртък носи изненади в дома ви или в роднинския ви кръг. Дава ви се шанс за важно преобразуване, не го изпускайте.

Телец, Дева, Козирог: днес ще отделите време за разговор с приятели или съмишленици, които живеят в друг град или държава. През този ден мнозина ще се занимават по-сериозно с решаването на проблем с домакинството или собствеността в дома си. Денят носи важна среща или разговор, свързани с парите: заем, плащане и други.

Близнаци, Везни, Водолей: четвъртък ще бъде благоприятен ден за решаване на личните ви проблеми и за хармонизиране на важни отношения. В любовен план ще запомните деня с приятно изживяване. Конфликтите днес ще ви накарат да преоцените някои от личните си или професионални отношения.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък ще обмисляте и планирате действия, за реализирането на които ще се стремите през останалата част от седмицата. Днес е важен ден за любовния ви живот, в който стабилността ще получи тези отношения, които се определят от съдбата и имат кармично значение. Четвъртък е подходящ ден за започване на нова романтична връзка, но само ако това се случи естествено.

More Astro