Следва

Скандално позвъняване: телефонният разговор, който срива репутацията на Даяна

Г като Гаф: най-лошите восъчни фигури EVER

Let's have a good laugh about it!

Celebrities преди 3 години

Тъй като изцяло отказваме да се поддадем на мрачни, почти нихилистични мисли за съществуването си в Ден 48 от Голямото карантиране на народите, си търсим забавление под какви ли не форми - с някой свеж аутфит, който да разходим в коридора, малко шопинг, селекция готини филми или с този материал на Guardian от 2014-та, увековечаващ най-лошите восъчни фигури в историята на музеите за восъчни фигури.

Музеят на Луи Тюсо в Грейт-Ярмаут, Норфолк, спечени култов статус сред хиляди посетители, защото изложените фигури там са нещо като нищо друго на света - буквално. Моделите не само не приличат и малко на хората, на които е отредено да приличат, а в първоначалния им замисъл има нещо тотално погрешно, защото трудно оприличаваме фигурите на хора изобщо. Въпреки че музеят затвори врати през 2013, кадрите остават, за да ни забавляват.

20 от "националните богатства" на Англия излагаме в галерията горе>>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.