Следва

Най-продаваните бюти продукти на всички времена

Ядем, но не пълнеем - алелуя! Плосък корем за 2 дни

Плоският корем идва... с яденето

Body преди 3 години

Още не сте се убедили във възможността за сравнително бързо отслабване без да нанасяте трайна вреда върху здравословното състояние на организма си? Явно избирате погрешните методи. Детоксът е същинското чудо на чудесата, що опре до отслабване.

Опитвайте да освободите тялото си от натрупаните токсини - това не само ще промени "цвета на лицето" и цялостно ще подобри настроението ви, а и ще изглади коремчето от всички излишни мазнини. Всичко това за има-няма 48 часа.


"Храня се веднъж на ден": Наоми за тайната на перфектната фигура


Да започнем с първа и основна точка от плана: диетата ни остава същата, като изключваме единствено газираните напитки, брашното и захарта. Плюс, в рамките на детокс периода трябва да лягаме и ставаме със специални детоксикиращи коктейли, рецептите за които - доста лесни и достъпни за всички - излагаме по-долу:

Сутрешен детокс коктейл:
чаша преварена вода
чаена лъжичка мед
1/2 чаена лъжичка джинджифил на прах
1/2 чаена лъжичка канела на прах
супена лъжица лимонов сок

Смесваме всички съставки и поливаме с врялата вода; оставяме да изстине до поносима за прием температура и изпиваме наведнъж (за най-добър резултат).

Вечерен детокс коктейл
2 домата
скилидка чесън
2 супени лъжици лимонов сок
чаша вода

Смесваме всички съставки в блендер, разреждаме с вода и изпиваме преди да заспим - наведнъж или на малки глътки. Най-важното при този коктейл е да не приемаме никаква храна след него.


Добре ли прави Наоми, че яде веднъж на ден: Ипократис Пападимитракос тълкува


Резултатите ще дойдат скоро, като разбира се, най-добре е да съчетаете детокс режима с ефикасни упражнения, каквито може да откриете ТУК, ТУК и ТУК.

More Body