Следва

Дейвид Бекъм стана на 45! 15 кадъра от момченце до днес

Дневен ХОРОСКОП - 04.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Проявите необходимата лоялност към определени хора или кауза в труден и спорен момент. Днес е важно да запазите достойнството си или това на хората, които са важни в живота ви. Понеделник излъчва повече комуникация с приятели от близо и далеч, разговори по важни теми и вземане на сериозни решения. Днес ще имате различни поводи за радост; някои от приятните моменти може да са свързани с приключването на важен ангажимент или решаването на сложен проблем. Вероятно ще изпитате трудност в отношенията с представители на Овен, Стрелец или Лъв, които не приемат желанието ви да им помогнете. Дайте им време и сами ще осъзнаят грешката си, но не ги оставяйте да мислят, че сте се отказали от тях – продължавайте да предлагате помощта си, въпреки че първоначално е нежелана.

Овен, Лъв и Стрелец: денят предлага важни социални и професионални контакти; очертава се като успешен и благоприятен ден за всякакви преживявания, свързани с любовния ви живот или семейството ви. Предложение или новини, които получавате в понеделник, ще определят развитието на плановете ви до края на седмицата.

Телец, Дева и Козирог: не е изключено днес да изпитате известно напрежение в изпълнението на ежедневните си задачи, въпреки което трябва не само да изпълнявате задълженията си, ами и да постигнат задоволителни резултати. Изненадата на деня вероятно ще дойде чрез оферта или покана. Избягвайте какъвто и да било натиск или конфронтация с хора от семейството ви.

Близнаци, Везни и Водолей: в понеделник ще се приспособите към действията и решенията на хората около вас. Денят предполага любовни преживявания, които са придружени от интензивни емоции.

Рак, Скорпион и Риби: основните събития в понеделник ще бъдат свързани с пътувания или хора близо и далеч. Комуникацията ви с роднини, живеещи в друго населено място, ще бъде по-динамична поради развитието на различни важни събития. Разходите ви днес ще бъдат добре планирани и в повечето случаи свързани с близки и роднини. Денят е благоприятен за решаване на финансов проблем.

More Astro