Следва

Много моден мъж: стил-директорът на Wall Street Journal Дейвид Тилбюел

Карин Ройтфелд и amfAR, заедно в борбата срещу Covid-19 с виртуално модно дефиле

Гала вечерята с благотворителна цел в колаборация с amfAR и Карин Ройтфелд, по принцип провеждаща се в Кан по време на филмовия фестивал, бе отменена заради световната пандемия, но това съвсем не означава, че благотворителността остава на заден план.

 

All fashion преди 3 години

Същото важи и за придружаващото галата дефиле, отново случващо се под ръководството на Карин - то се състоя, но в дигитален вариант, а в инициативата са замесени десетки модели, дизайнери, коафьори, гримьори, маникюристи и професионалисти от модната индустрия. Записът на дефилето, прилагаме тук, а в общо 30-те минути наблюдаваме не само как известните модели се гримират и фризират сами в подготовка за шоуто, но и още дават най-доброто от себе си в импровизиран стайлинг в домашни условия.

Набраните средства пък ще се използват в борбата срещу Covid-19, а дизайнери каро Мария-Грация Кюри, Рикардо Тиши, Пиерпало Пичоли и Алекзандър Уанг изказват думи на кураж и благодарност. Самата Карин заявява следното: “Целта на събитието не е просто да се забавляваме, целта е да съберем пари за една страхотна кауза и да сложим усмивки на лицата ви. Днес аз не съм модна икона. Моите икони са лекарите, медицинските сестри, дамата, която работи в хранителния магазин.”


Beauty Starter: "Пийте повече еспресо, спете с грима си и не си правете селфита...", веруюто на Карин Ройтфелд


Водещ на дефилето е всеобщият любимец Дерек Бласберг - директор на секцията мода и красота в Youtube и професионалист в индустрията с най-добро чувсто за хумор, ето и как ни приветства той:

More All fashion