Следва

Дневен ХОРОСКОП - 05.05.2020

Какво е общото между имението на Кайли за $36.5 милиона и Huawei P40 lite

Double Trouble?

All About Life преди 3 години

Кайли си купи имение за $36.5 милиона, ние си купихме Huawei за 599 лева - и преди да сте казали, че няма база за сравнение...

Според проучвания на The Business of Fashion, по-голямата част от регистрираните покупки от обявяването на пандемията насам са от "хаотичните", за някои дори "неориентирани" поколения Y и Z. Експерти отдават пазаруването в момент, в който никой не пазарува, на значително повечето време, с което представителите на тези генерации разполагат, за да се възстановят от кризата. Това е статистиката - колкото до самите Милениали и Gen Z-та, съмняваме се, че някой действително води сметка на разходите си в момента. Колкото и повърхностно да звучи, финансовите принципи на въпросните възрастови групи могат да се обобщят с част от песен на Ариана Гранде - I see it, I like it, I want it, I got it (yeah) - в което, лично ние, не откриваме нищо лошо.


Millennials. Не просто поколение, а императив


На същия принцип Кайли Дженър - представител на поколението Z; милиардерка на 22 - видя, пожела и купи имение за $36.5 милиона в ексклузивния жилищен квартал на Лос Анджелис Холмби Хилс (припомняме ТУК), което дори не се явява основното й жилище - според The Hollywood Reporter риалити звездата придобива огромното имение, за да има свое местенце в LA и да не се налага да пътува обратно до Калабасас, когато има ангажименти в града.

Ето я и основната допирна точка между покупките ни: независимо от момента, в който се намираме, ако виждаме перспектива в даден продукт, независимо от целта и предназначението му, го КУ-ПУ-ВА-МЕ!

Освен това, нещата не се случват току-така нито с ваканционната вила на Дженър, нито с новия ни смартфон. Имението разполага с много добра охранителна система, което е сред основните приоритети на най-малката сестра от популярния клан; Huawei P40 lite на свой ред, притежава следните особено важни за нас характеристики:

- комбинира атрактивен дизайн, иновативна четворна основна камера, батерия с висок капацитет от 4200 mAh, и мощен чипсет Kirin 810;
- идва в три отличителни цвята, за да можем да изразим индивидуалността си (особено важно за всеки Милениали и Gen Z) - класическият Midnight Black, нежният Sakura Pink и отличителният Crush Green;
- 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет за съхранение - това би трябвало да ви говори достатъчно, дори и да не сте на "ти" с всички технологични спецификации;
- с покупката получаваме още 15 GB безплатно пространство за съхранение в Huawei Mobile Cloud (за период от 12 месеца) и специалната услуга Huawei VIP Service;
- разполагаме със стилна четворна AI камера, която залага нови тенденции в мобилната фотография;
- 8-ядренният централен процесор и графичният процесор Mali-G52 MP6 осигуряват безпроблемна работа и забавление, а новата технология GPU Turbo добавя повишен фреймрейт и по-дълъг живот на батерията, което всеки мобилен геймър ще оцени високо;
- емблематичен дизайн и супер нощно селфи - #WeLove;
- персонализацията е много важна за поколението ни, а Huawei P40 lite идва с бутиков магазин за приложения, подобен на никой друг (EMUI 10 и HUAWEI AppGallery).

Е, стигнахме и до последната, трета допирна точка между двете покупки - обратно на всеобщото мнение, че сме несъобразителни и дори си "падаме прахосници", съвсем не е така. Видим ли "сделка" в нещо, повярвайте ни, не пропускаме. LA-ското си имение Кайли Дженър купува с отстъпка от над $20 милиона - да, WOW e. И защото сравняваме, Huawei P40 lite се предлага на цена от 599 лева. Да имате нещо да ни кажете?

Вероятността да сме ви убедили в качествата на новия Huawei е огромна, така че ни остава само да ви посъветваме откъде да го закупите възможно най-скоро. Съответно: магазините на Теленор, А1, Технополис, Техномаркет, партньорите на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg и други, както и от традиционната работеща магазинна мрежа на Теленор, А1, Техномаркет, Технополис, Техмарт, Ардес, Plesio и други партньори на дистрибутора Polycomp, на препоръчителна цена от 599 лв. при свободна продажба или със съответната оферта с абонаментен план от мобилните оператори.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.