#SendNudes! По нюд червило за всеки тен и подтон

Нюд червилото е най-практичната макиаж покупка, наред с чудесния фон дьо тен, спиралата и покривния коректор, но намирането на правилния тон често се оказва непосилна задача.


Най-продаваните бюти продукти на всички времена


Не съществува универсален нюд червило, подхождащо на всеки - особеностите, които следва да се вземат предвид са не само тен, съответно светъл, среден или тъмен, но и още подтон на кожата. Подтоновете биват основно три - топъл, студен и неутрален, а комбинациите от тонове, съобразявайки се и с тена, вървят ръка за ръка в тази закономерност - светлите кожи изглеждат прекрасно в нежни розово-бежови нюанси, като е добре да съобразим наситеността на цвета, нека не е прекалено светъл; средните на цвят кожи изглеждат най-добре в бежово-карамелени тонове, средни или по-наситени, но никога бледи; а тъмните по тен кожи са с най-голямо предимство, именно защото всички тонове, освен студените розови, страшно им отиват - от тъмнобежово, до карамел, какао и дори телесен цвят с осезаем коралов нюанс.

А за да улесним процеса по намиране на идеалния тон, в галерията горе>>> побираме нашите 9 фаворита, отговарящи на високите изисквания.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia