Следва

Just like that: лимфен дренаж у дома

Giorgio Armani Beauty - 20 години красота!

20 отличителни години в красотата!

 

Beauty News преди 3 години

Giorgio Armani Beauty празнува своя 20-ти рожден ден в бюти индустрията, но това не е просто юбилейна дата за една фантастична козметична линия, а поредният изкачен връх на един от най-красивите умове на нашето време - Маестро Джорджо Армани.

Хайлайт не само в концепцията, но и в изпълнението на великолепните формули на Giorgio Armani Beauty, са отдадеността и иновацията - екипът на къщата застава зад веруюто, че истинската елегантност е да бъдеш себе си, а макиажът трябва да оставя усещане за лекота, дълготрайност, комфорт и лесно нанасяне. Култът към съвършенство поставя високи стандарти, които не просто ни карат да изглеждаме и да се чувстваме по-красиви, но и ни помагат да разкрием себе си по един уверен маниер. А самият Джорджо Армани споделя следното: “Смятам, че красотата идва отвътре. Моите творения нямат за цел да замаскират или прикрият индивидуалността, а да я подчертаят.”

Отдавайки почит към отличителната визия, глобалната посланичка на бранда Кейт Бланшет и лицата на Giorgio Armani Beauty - Барбара Палвин, Сара Семпайо, Грета Феро, Иления Тома, Дени Елиас, Рания Фауаз и Медизин Райан, заснемат лаконични черно-бели фотографии, посветени на 20-тата годишнина на любимия козметичен бранд.

А сега нека си припомним основните формули, издигнали Giorgio Armani Beauty на най-високо ниво:

ARMANI GLOW
Изключително фини леки текстури, осигуряващи пълен комфорт на кожата с дълготраен ефект. Armani Glow се превръща в символ, именно защото ни доставя безупречен тен с напълно естествен вид - характерното и неподражаемо сияние е признато от медиите и оценено от професионални гримьори и потребители от цял свят.

LUMINIOUS SILK фон дьо тен 104 лв.

Сияйна икона
Пионерът в гримовете LUMINOUS SILK фон дьо тенът е първият изказ на философията на бранда за съвършен тен и усещане за лекота. С LUMINOUS SILK козметичните лаборатории на Armani създават технологията Micro-FilTM Light. Формулата подчертава контурите на лицето със светлина и създава изключително деликатен копринен ефект.

Линда Кантело, международен гримьор за Giorgio Armani, се изказва така:

“LUMINOUS SILK веднага се превърна в култ за гримьорите и за жените. Той е безупречен и перфектен за професионален грим, създава сияен, естествен и свеж тен. Дава възможност за подчертаване на желаното и скриване на нежеланото с помощта на светлината и сенките.”

Дрескод за лицето
През изминалите 20 години Giorgio Armani създава дрескод за лицето с откритията си във формулите, които отговарят на всяка нужда: богати, но леки текстури, покритие без усещане за тежест, винаги лесна техника за безупречно нанасяне. Подбирайки точно това, което помага за подчертаване на тена, Giorgio Armani създава богата гама фон дьо тени, които могат да бъдат подбрани за усъвършенстване и в отговор на всяко настроение.

POWER FABRIC фон дьо тен 106 лв.

Осигурявайки едновременно усещане за втора кожа и пълно покритие, гамата POWER FABRIC осигурява дълготраен грим с фон дьо тен и коректор, които заедно елиминират всички несъвършенства.

DESIGNER LIFT фон дьо тен 114 лв.

За мигновено съвършенство и максимално сияние, фон дьо тенът DESIGNER LIFT е създаден с изключителния пигмент Prussian Blue Pearl. Така с лекота се придава интензивна дълбочина и озаряване, съживяване кожата и коригиране на неравномерния тен, скривайки повяхването и добавяйки мек фокус.

Вдъхновяваща увереност
Продуктите са създадени да повишат увереността. Независимо дали става въпрос за добиване на вътрешна увереност, която извира от съвършения тен, или увереност от очертаните устни и озарено лице. Благодарение на надеждността на завършека на формулата, жената може да се концентрира върху деня, уверена в перфектния си тен, който ще остане непокътнат и устните, които ще бъдат все така съвършени дори и след няколко часа.

Родено зад сцената: червилото за устни, превърнало се в икона
LIP MAESTRO се появява за първи път на пазара през 2012г. и поставя началото на нова ера в червилата. Формулата се ражда "зад сцената", когато международният гримьор за Giorgio Armani Линда Кастело смесва чисти пигменти с кадифен прозрачен гел. В сътрудничество с козметичните лаборатории на Giorgio Armani тази първоначална интуиция се развива в LIP MAESTRO, революционна формула, която съчетава сияйния наситен матов завършек с меко и кадифено усещане. Нюанс 400 – Armani red – е легендата сред нюансите на LIP MAESTRO.

Нюансът е плод на 90 лабораторни експеримента в търсенето на червен нюанс, пълна хармония между жълти, оранжеви и сини пигменти за озаряване на лицето и гарантирана дълга наслада.

LIP MAESTRO червило 71 лв.

Простота, естествена хармония и автентичност
От внимателния подбор на материали до диалога между природните елементи и тяхната вечност, творенията на Giorgio Armani говорят за изчистеност и посрещане на бюти нуждите на жената.

Neo Nude: невидим грим, видимо съвършенство
Гамата NEO NUDE осигурява съвършенство и естествен вид, гримът е замислен така, че да подчертава и създава естествената красота. Той разкрива, не преобразява, уникалните черти на всекиго. Невидим, безупречен, чувствен – подобрява вътрешната увереност, осигурявайки емблематичния блясък на Armani.

NEO NUDE FUSION POWDER 108 лв.

Днес колекцията NEO NUDE обхваща пет продукта. Пудрата NEO NUDE FUSION POWDER обвива кожата в нежен воал. Формулата на водна основа A-CONTOUR оформя и подчертава контурите на лицето с помощта на светлината. Ружът A- BLUSH осигурява лек здравословен тен на бузите с естествено разнасяне на цвета. Течният хайлайтър A-HIGHLIGHT подсилва сиянието на кожата с усещане за безтегловност. А накрая NEO NUDE ECSTASY BALM нежно подсилва естествения цвят на устните с цветен воал, осигуряващ комфорт и хидратация в продължение на осем часа.

A-BLUSH руж 87 лв.

NEO NUDE ECSTASY BALM балсам за устни с цвят 68 лв.

More Beauty News