Следва

Какво ново: публикуват неиздаван досега роман на Симон дьо Бовоар

Том Харди, неузнаваем като Ал Капоне

Нов постер последва премиерата на трейлъра за CAPONE от миналия месец

Movies & TV преди 3 години

През уикенда фотографът Грег Уилямс сподели в Инстаграм нов бекстейдж кадър на Том Харди, 42, като Ал Капоне.

Трудно, но все пак разпознаваме очите на Том изпод целия този грим, който е наистина впечатляващ - бръчките, белезите, устните, пурата... всичко си е на мястото.

Припомняме, че през април режисьорът Джошуа Транк излезе с премиера на трейлъра за CAPONE - биография, която проследява последните години от живота на небеизвестния гангстер. Харди демонстрира невероятната си трансформация в Ал Капоне, а в краткото видео му партнират още Мат Дилън, Кайл Маклоклан и Линда Карделини - в ролята на съпругата Мей Кофлин.

Това не е първата роля, в която откриваме Том, променен до неузнаваемост - изумителни са превъплъщенията му в The Dark Knight Rises от 2012 г. като Бейн и в The Revenant (2015) като Джон Фитцджералд. В последния актьорът си партнира с Лео ди Каприо, от който губи бас и се налага да се татуира:

"Том и Лео са хванаха на бас - Лео вярваше, че образа на Том в The Revenant е върховен и задължително ще получи номинация за Оскар. На Харди не му се вярваше", разказа източник на сп. People тогава. "Е, Харди бе номиниран. След това трябваше да си направи татуировка с "Leo knows all". Голяма точка за Лео!"

More Movies & TV