Следва

Клои Севини стана мама

Джордж Клуни е като костюм Chanel. Винаги ще бъде на мода

Bad boy, whatcha gonna do when WE come for you...

Celebrities преди 3 години

Джордж Клуни...ммм да! Талантливото лошо момче със загадъчна усмивка, която ни енергизира като дневна доза витамин С. Опитваме се да го окачествим по най-благоприличен начин, за да съумеем да задържим завихрящите се страсти поне до утрешния почивен ден, когато самият Джордж ще празнува своя 59-ти рожден ден.


Цитирай ме: "Научи се да се гмуркаш, защото ще те целят!"


Предпразнично, няма как да подминем хубавеца от Холивуд, който с всяка изминала година ни впечатлява все повече със завидната си, вече по-зряла, привлекателна мъжка осанка и онзи блясък в очите, в който всяка от нас би искала да се припознае.

Утре, на 6 май, ще изпием по едно, или няколко, в негова чест, а днес Го цитираме - 10 пъти, за да вкусим и ние от забранения плод, за който благородно завиждаме на очарователната Амал Клуни.


Истории от живота: Амал, жената, която опитоми Клуни


“Единственият неуспех се крие в това да не опиташ.”

“Няма как да научиш нещо ново, докато се слушаш как говориш.”

“Режисурата е наистина вълнуваща. В крайна сметка е по-забавно да бъдеш художника, отколкото картината.”

“Провалите са безкрайно по-поучителни от успехите.”

“Сърцето не поумнява. Колкото и пъти да го излъжат, то все ще се разтупти за някого отново.”

“Най-лесният, прост и сигурен начин да съблазниш една жена, е да позволиш тя да го направи.”

“Ако някой те обиди или говори лъжи по твой адрес, не му обръщай внимание. Но ако това ти навреди по някакъв начин, тогава се обръщаш и тръгваш след него.”

“С напредването на възрастта човек започва да възприема света по много опростен начин.”

“Гледам “Батман и Робин” от време на време. Това е най-лошият филм, който някога съм правил. Но всеки път, когато се връщам към него, получавам добър урок по смирение.”

“Не вярвам в щастливия край, но вярвам в щастливите пътувания, защото в крайна сметка или умираме млади, или живеем достатъчно дълго, за да гледаме как приятелите ни един по един ни напускат.”

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.