Следва

Дневен ХОРОСКОП - 07.05.2020

Клои Севини стана мама

Hello, baby!

Celebrities преди 4 години

През януари 2020 година се потвърдиха слуховете, че актрисата Клои Севини чака дете, за което надлежно писахме. Оттогава стискаме палци, защото близо 46-годишната Клои ни е много симпатична и много искаме да е щастлива.

От началото на годината досега, от снимките на Клои в Instagram стана ясно, че актрисата се наслаждава изцяло на прекрасното очакване, демонстрирайки растящия си корем при всяка възможност. Днес вече госпожица Севини е майка, което честитим от сърце.

Бебето се е появило на бял свят преди няколко дни в клиника в Ню Йорк, както потвърдиха близки на звездата. Полът на детето засега остава тайна.

Клои не успя да запази новината в тайна дълго. Още в деня на изписването от болницата звездната мама и новоизпеченият татко Синиша Макович бяха забелязани по улиците на Ню Йорк с рожбата си. Клои нежно гушка първородното си дете до гърдите, без да забравя защитните средства - маска и ръкавици. На ръката на актрисата се вижда и гривната с чип от родилния дом.

Припомняме, че Клои е на 45 години. Желаем на родителите и бебето щастие, и чакаме снимки от разходки и усмивки х 3.

 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.