Какво да гледаме: сериалите с най-забележителни гардероби

Какво да гледаме: сериалите с най-забележителни гардероби

Добрият сериал се характеризира със страхотен сюжет и фино изпълнена актьорска игра, а по-добрият включва към позитивите си и умопомрачителен гардероб, по който да въздишаваме.

 

Може и да звучи повърхностно, но лошите аутфити на екран затормозяват окото и развалят удоволствието от гледането, а това не бива да се случва, особено в скъпоценните моменти, в които отделяме за развлечение именно така.

За да предотвратим горчивото разочарование от полиестерната мини рокличка на главната героиня и канадския смокинг на мъжката фигура, правим списък със сериали, които чисто и просто галят окото и задоволяват непрестанните ни нужди за много и превъзходна мода. Да видим!

Gossip Girl
Класика в жанра, както се казва. Gossip Girl е първият сериал, идващ наум, говорейки за мода и разточителен лайфстайл, а показаните там аутфити звучат релевантно и днес. Излъчван в рамките на 2007 - 2012 година, сюжетът разказва за презадоволените Блейр Уолдорф и Серина ван дер Уудсън и престижния свят на Горен ийст сайд, където модата, интригата и парите диктуват случващото се.


Sex & the City
Неостаряващата естетика на сериала поставя основите на цяла една култура на поведение и обличане през 90-те години на миналия век в Ню Йорк. А Кари, Шарлот, Саманта и Миранда са женските фигури, на които подражаваме и днес. Ако манията на Кари по Manolo Blahnik и тази на Саманта по Birkin на Hermes не са достатъчен стимул да се завърнем толкова назад във времето, то тогава комичните истории и силата на женското приятелство със сигурност са.


Dynasty
Сериалът, който гледаме под сериозна хипноза в Netflix, именно заради невероятните дизайнерски тоалети, придружаващи всеки един от героите, е най-скорошният пример за моден сериал. Новата версия е заимствана от оригиналното издание от 80-те години с главна роля Джоан Колинс и макар и да не сме гледали първоизточника, сериозно агитираме към настоящите три сезона!


Mad Men

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.