Следва

J. Crew обяви фалит

Какво да гледаме: сериалите с най-забележителни гардероби

Добрият сериал се характеризира със страхотен сюжет и фино изпълнена актьорска игра, а по-добрият включва към позитивите си и умопомрачителен гардероб, по който да въздишаваме.

 

All fashion преди 3 години

Може и да звучи повърхностно, но лошите аутфити на екран затормозяват окото и развалят удоволствието от гледането, а това не бива да се случва, особено в скъпоценните моменти, в които отделяме за развлечение именно така.

За да предотвратим горчивото разочарование от полиестерната мини рокличка на главната героиня и канадския смокинг на мъжката фигура, правим списък със сериали, които чисто и просто галят окото и задоволяват непрестанните ни нужди за много и превъзходна мода. Да видим!

Gossip Girl
Класика в жанра, както се казва. Gossip Girl е първият сериал, идващ наум, говорейки за мода и разточителен лайфстайл, а показаните там аутфити звучат релевантно и днес. Излъчван в рамките на 2007 - 2012 година, сюжетът разказва за презадоволените Блейр Уолдорф и Серина ван дер Уудсън и престижния свят на Горен ийст сайд, където модата, интригата и парите диктуват случващото се.


Sex & the City
Неостаряващата естетика на сериала поставя основите на цяла една култура на поведение и обличане през 90-те години на миналия век в Ню Йорк. А Кари, Шарлот, Саманта и Миранда са женските фигури, на които подражаваме и днес. Ако манията на Кари по Manolo Blahnik и тази на Саманта по Birkin на Hermes не са достатъчен стимул да се завърнем толкова назад във времето, то тогава комичните истории и силата на женското приятелство със сигурност са.


Dynasty
Сериалът, който гледаме под сериозна хипноза в Netflix, именно заради невероятните дизайнерски тоалети, придружаващи всеки един от героите, е най-скорошният пример за моден сериал. Новата версия е заимствана от оригиналното издание от 80-те години с главна роля Джоан Колинс и макар и да не сме гледали първоизточника, сериозно агитираме към настоящите три сезона!


Mad Men
Съсредоточен около епохата на 60-те години, Mad Men очарова със замисъл и изпълнение във всеки аспект, а в това число, разбира се, и моден. Типичните за времето силуети, принтове и аксесоари са на лице, а естетиката, гарантираме, не разочарова. Мъжете също са облечени безупречно, а това е немалък бонус.


Killing Eve
Killing Eve като сюжет е трилър, което коренно се различава от гореизброените имена. Честно да си признаем, не сме очаквали от трилър особено чувство за мода, но дори колегите от Vogue се изказват преласкаво за избрания гардероб в сериала. Главната героиня пък се награждава за всяка изпълнена цел именно с дизайнерски дизайни от висок клас, а вкусът й налага смели и цветни решения. 

More All fashion