Следва

Илон Мъск и Граймс кръстиха бебето си X Æ A-12, ето на кого

Дневен ХОРОСКОП - 07.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Четвъртък е ден на важни събития, но те няма да са толкова очевидни и определено никой няма да бърза да ги сподели преди окончателното им развитие. Днес всичко случващо се трябва да бъде издържано с търпение и работа, без да се говори много. Днес мнозина ще издържат на стресова ситуация; страх, който ще премине бързо или ще се окаже прибързана, панирана реакция. Събитията днес, въпреки своята негативност или сложност, имат своето предназначение и ще се проявят неочаквано, така че бъдете търпеливи и вярвайте в това, с което ви среща съдбата. Проблемите в семейството на ваши приятели и разрешаването им не зависи от вас, така че избягвайте да се намесвате в делата им.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще преживеете разговор или събитие, свързано с роднини или приятели. Предстои ви ден, в който някои от вас могат да останат изненадани от получаването на неочаквани парични средства. Предстои ви доста работа, така че организирайте графика си колкото е възможно по-добре.

Телец, Дева, Козирог: днес ще бъде благоприятен ден за спешни финансови задачи. Ако работата ви е свързана с покупка-продажби, очаквайте добри резултати.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще се съсредоточите върху развитието на любовния и семеен живот и ще бъдете по-склонни да прекарвате повече време с любимите си хора. Малък паричен доход в дома ви или друга добра новина ще стане повод за специална вечеря.

Рак, Скорпион, Риби: днес ще изпитате желанието да прекратите важни ангажименти или отношения, но това определено няма да се случи без преодоляване на спор, който може дори да влоши ситуацията. Не се страхувайте да приемете помощта или съвета на странични хора, независимо от възрастта им. Избягвайте да се занимавате с важни неща в дома си, като ремонти или други промени в домакинството.

More Astro