Следва

Дневен ХОРОСКОП - 08.05.2020

Кайли Дженър купи старата къща на Майли Сайръс за скромните 15 милиона долара

Това е втората многомилионна покупка на недвижими имоти, която тя прави в последния месец.

Celebrities преди 3 години

Кайли Дженър очевидно е силно активна на имотния пазар в периода на криза. Твърде вероятно е просто да има желание да се премести, а може би причината за динамичното придобиване на скъпи къщички/имотчета, по едно на седмица, да е свързано с инстинкта й за добри сделки.

Каквото и да е, според запознати, след закупуване на имението за 36,5 милиона долара,най-младата селфмейд милиардерка, купува и парцел с постройка на стойност 15 милиона долара, бивша собственост на Майли Сайръс. Найс!

На 24 април TMZ съобщи, че Дженър купува масивен имат с четири бани, 20 паркоместа и два апартамента за гости. Седмици по-късно, на 6 май, пак оттам съобщават, че Дженър е решила да си закупи малко земя в Скритите хълмове (Hidden Hills), където Майли Сайръс някога държала конете си.

Според запознати със сделката, преди време някой е придобил земята от Сайръс и е съборил конюшните с намерението да строи нещо, което така и не се е случило. Все още не е ясно какво планира да прави Дженър с новозакупения имот. 

Интересното е, че историята на Сайръс и Дженър надхвърля собствеността. Не само че семействата се познават от много дълго време, а и Сайръс доскоро имаше връзка с бившата снаха на Дженър, Кейтлин Картър. Тоест, малък е светът на богатите и известните в Лос Анджелис, и това се отнася за социалните кръгове, любовния живот и, разбира се, супер скъпите недвижими имоти.

More Celebrities