Формите на водата в цветната палитра на Huawei P40 Pro

Формите на водата в цветната палитра на Huawei P40 Pro

Sooo pretty!

HUAWEI определено умеят да боравят с цветове, факт, който жените ценим високо.
Пристрастни сме особено много към оригинална цветова гама, дизайнът и палитрата на P серията, защото са истински артистични. Huawei P20 ще се запомни със смелата преливка Twilight, а Huawei P30 с невероятните Breathing Crystal, Aurora, и Amber Sunrise. Всички те са вдъхновени от динамични природни феномени.

Природата е музата и на Huawei P40 Pro. Наличен у нас в три цвята, перфектно комбиниращи класически стил с модерна интерпретация – Ice White, Silver Frost и Black, моделът е с дисплей, напомнящ преливаща от всички страни водна повърхност, а красотата на водата в различните й форми в дивата природа и в градската среда продължават темата с цветовете на корпуса на модела. Водата преминава от течност в лед и мъгла, а играта със светлината във всичките й състояния е не по-малко уникална. Чрез регулиране на нюансите, наситеността и яркостта на цветовете е получена невероятна динамика на чистия цвят, с въздействащи светлосенки, оптическа дълбочина и различна текстура.

Така Ice White (горе) изглежда като внушителен глетчер от скандинавските страни...

…. а Silver Frost (горе) предава специфичното усещане за замръзнал мегаполис рано сутрин. Сребърното покритие е произведено от многопластово матирано стъкло, за да се постигне чисто нова ярка, модерна, металическа визия.

Черното от своя страна е непреходна класика и подчертава дизайна на самия телефон – плавен и изчистен до съвършенство.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.