Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 11.05 - 17.05

45 години Клои Севини - 30 години стил!

Ако заглавието ви прилича на соц - лозунг, на прав път сте, така ни дойде, гледайки снимките на изключителната Клои.

Celebrities преди 3 години

Не знаем дали шантавия и "разтропан" стил на тази сладка руса жена ви допада, но за нас той е много индивидуален, съответно - интересен.

Припомняме, че миналата седмица, точно на 2 май, актрисата стана майка за пръв път, след като на нея и приятеля й - Синиша Макович се роди първо рожба - момченце.

Няколко дни по-късно майката обяви името на детето - Ваня Севини Макович в мил пост в Инстаграм, в който, освен че заяви съкровеното "I love my boys", благодари и на медицинския екип, помогнал всичко с раждането да протече нормално и спокойно в обстановката с коронавируса, изострена до крайна степен в Ню Йорк.

От момента на раждането, родителите гордо разхождат малкия пашкул из улиците на града, екипирани с маски и ръкавици, разбира се. Радостта им е видима и безгранична, просто няма начин да не се зарадваш заедно с тях.



Да се върнем на темата на статията обаче - негово величество Стила. На 45 години днес, американката Клои Севини показва завиден усет към детайлите, към съчетаването на материи и нюанси, към спазването, с едва доловимо прекрачване на стиловите граници, на основните правила за добро обличане - да носиш това, което те описва най-добре и да го правиш праволинейно, година след година.

Да получи титлата Най-модерна мама на земята е съвсем обозримо за талантливата Клои - разглеждаме начинът й на обличане като бременна, както и след раждането - всички атрактивни моменти са налице - игра с дължините, отлични принтове, модерния чарлзтон, флоралната свежест и т.н.

Севини започва актьорската си кариера с "Хлапета" по сценарий на Хармъни Корин. Проблемното кино за проблемни тийнейджъри става култ, а самата Клои, редом до Уинона Райдър и Анджелина Джоли се превръща в символ на изгубеното поколения на 90-те. Още тогава актрисата показва вкус към рисковите филми, като постепенно се появява в "Гумо", пак на Корин, "Момчетата не плачат" на Кимбърли Пиърс, "Догвил" и "Мандърлей" на Ларс фон Триер.

Същото безстрашие Крои проявява и в избора си на дрехи: къси рокли от Proenza Schouler и Miu Miu за ежедневния живот на звездата, супер секси неща за дивата от екрана (например от Mugler) и мечтателни рокли, тип нимфа (от Gucci, основно) на червения килим по фестивали и модни партита. Не се сещаме за много хора в Холивуд, които дотолкова убедително да успяват да носят и сложно конструирани рокли с голи рамене от копринен жакард на JW Anderson, и бохемски рокли, потопени в дантела, от Simone Rocha? Благодарение на вкуса си към ексцентричните дрехи и умението си да ги носи съвършено безгрижно, Клои Севини от почти 30 години има статута на най-забележителната и категорична cool girl на Америка. Т.е. оттогава, откакто е открита на улицата от моден скаут и става известна на социума - припомняме тук.

По всичко личи, че майчинството няма да попречи по никакъв начин на този талант. Напротив, очакваме нови висоти, и искрено й се радваме.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.