Следва

Trend Report: Havana, ooh na-na (ay)

Да или Не: по-трудно ли се губи на маса за джаги Louis Vuitton?

Сякаш светът имаше нужда от пореден артикул, облечен в кожа с монограми LV...

Shopping преди 3 години

Светът бавно се задвижва - и thank God - защото към Ден 60 от карантината с гордост можем да твърдим, че изгледахме целия Netflix, направихме няколко отчаяни опита да пресъздадем поне пет от най-популярните танци в Tik-Tok и установихме, че все пак можем да готвим. Вече търсим нови полета за изява, а от Louis Vuitton не закъсняват с предоставянето на възможности.


Отегчени богаташи купуват гигантски диаманти


Наред с колекциите от първа необходимост - маски и медицински облекла - от френската компания продължават с дебюта на продукти, далеч от първа необходимост, които да попълват портфолиото им със "странични" дейности. На 6-ти май влезе в продажба най-новият артикул, облечен в луксозната кафява кожа на марката - Louis Vuitton Le Babyfoot, или Louis Vuitton Маса за джаги.

В изработката на артикула са заложени още скъпоценни камъни, които да направят победите още по-ласкави или пък загубите още по-горчиви.

Колкото до ценовия ранг - знаете как е при Louis Vuitton - в повечето случаи не е по джоба дори на Дядо Коледа, но все пак може да опитате, ако сте чак такива любители на марката. Става дума за едни £62 500, които, дори с последните промени в Световната банка, са си 139 689 лева (при това, за стартова цена).


#TheLatest: Louis Vuitton купи най-големия необработен диамант в света


Изработката на масата за джаги ще отнеме приблизително годинa, уведомяват от френската къща, което ни дава известно време да спестим... евентуално.

Колкото и да успокоява луксът, се чудим все пак: дали загубата на тази маса се преглъща по-лесно? Отговорите, в анкетата долу>>>

Анкета

Да или Не: по-трудно ли се губи на маса за джаги Louis Vuitton?

More Shopping