Следва

Tanti Auguri Валентино Гаравани! 10 неща, които не знаехме за The Last Emperor

Trend Report: Havana, ooh na-na (ay)

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2020

 

All fashion преди 3 години

Versace

Дефилето на Дженифър Лопес за Versace през септември се превърна в един от иконичните за сезона моменти, а самата рокля - зелена и силно запомняща се, умишлено повтаря дизайна на италианската къща от 2000г., с който Лопес се появява на тогавашната церемония по връчване на наградите Grammys.

Versace

Тропическият принт несъмнено оставя силен послевкус, но дизайнът на Донатела съвсем не е единственият, откроил се като част от тенденциите за новия сезон. Дизайнерите от големите модни къщи единодушно изразяват пристрастието си към смелите, цветни и наподобяващи джунгла принтове. Шумният мотив присъства в колекциите на редица имена, сред които самите крале на принта Dolce&Gabbana, както и още Fendi, Marni, Valentino и Stella McCartney. Те, в зададения от Versace тон, налагат максималистичен прочит в обемни или ефирни силуети, които масово се харесват.

Dolce&Gabbana

Въпреки динамиката, която принт като този предполага, забелязваме и един по-различен прочит в лицата на Ermanno Scervino, Giorgio Armani и Isabel Marant, при които палитрата е доста обрана и решена в нежни, пастелни тонове, хвърлящи нова светлина върху един от най-запомнящите се трендове за Пролет/Лято 2020.

Isabel Marant

Valentino

Stella McCartney

Marni

Louis Vuitton

Halpern

Giorgio Armani 

Giambattista Valli 

Fendi

Ermanno Scervino

Dundas

Dries Van Noten

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.