Следва

Дневен ХОРОСКОП - 12.05.2020

Момичето на татко Джъд: Айрис Лоу за Fendi

19-годишната красавица е новото лице на модела Peekaboo

Celebrities преди 3 години

Айрис Лоу, 19, дъщеря на Джъд Лоу, 47, е рекламното лице в новата кампания на Fendi. Италианският бранд публикува поредицата от кадри, на които Айрис рекламира новите варианти на култовата чанта Peekaboo.


Айрис, front-row на ревюто на Fendi


Бащичко: Рафърти, 23-годишният син на Джъд Лоу, front row на Valentino


На снимките финото създание позира в стая, на фона на стени с тапети на цветя. Романтично, леко интимно и много изящно послание, към което се добавя и промо видеото, заснето така, че ни връща носталгично към изживяването VHS.

"От дете обожавам модата, затова и появата ми в нейния свят е съвсем естествена" - споделя Айрис. "Много се радвам, че представям чантата Peekaboo - тя е за всички онези, които имат собствен стил и не му изневеряват. Удобна е и много шик - аксесоар над времето."


Кръвни връзки: Катрин Зита-Джоунс и детето Карис за Fendi


Припомняме, че дъщерята на Джъд Лоу се снима в модно списание още на двегодишна възраст, заедно с родителите си. Дебютът на момичето в качеството й на професионален модел е през 2015 година, когато се появява в лукбука на Miu Miu. През 2017-та Айрис вече е лице на козметичната линия на Burberry, видяхме я и на ревюто на есенната колекция за 2020-та на италианската марка Miu Miu. 

More Celebrities