Следва

Вера Уанг, 70, дами и господа

Дневен ХОРОСКОП - 12.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник всички ще бъдем по-оптимистично настроени към проблемите, възникнали през последните два-три дни. С повече въображение или с помощта на приятели ще отриете разрешенията им. Денят ще зарадва много от вас с приходи в семейния бюджет или с добри новини от финансов характер. Предстои важен разговор с мъж, свързан с развитието на професионален или бизнес ангажимент; развитието на идея или проект. 

Овен, Лъв, Стрелец: вторник ще създаде интересни моменти в общуването ви с хора от различни градове и държави. Денят е благоприятен за пътуване, ако възникне такава нужда. Новите ви запознанства се движат в интересна посока - не се опитвайте да контролирате хора или събития; избягвайте безразсъдни или прибързани действия.

Телец, Дева, Козирог: вторник ще бъде важен ден, в който развитието на делата, с които ще се занимавате, ще определи и развитието на важни събития в по-дългосрочен план. Неочаквана ситуация ще ви обърка за известно време, но ще успеете да реагирате по най-добрия за вас начин. 

Близнаци, Везни, Водолей: вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансови дела и уреждане на парични задължения. Можете да постигнете много, стига да успеете да контролирате собствените си емоции и капризи. Денят е благоприятен за извършване на ремонт, справяне с битови проблеми или полагане на други грижи, свързани с имуществото, пътуване на къси разстояния, разговори с близки роднини.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник ще изпитате известни трудности в общуването си с хора от близкия ви кръг приятели - може да се дължи на по-голямата ви ангажираност, напрежение в ежедневието или желание да завършите всичко навреме и успешно. Денят предполага разговор или решение, свързани с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.

More Astro