Следва

Лена Перминова за ефекта от абдоминопластиката два месеца по-късно

Вера Уанг, 70, дами и господа

Who's that girl?!

Health преди 3 години

70 going 17. Да, това е Вера Уанг - като изкусната дизайнерка на приказните булчински рокли, в повечето от които мечтаем да се омъжим. 70-годишната моделиерка отбеляза 30 години в булчинската мода с колекцията, която припомняме в галерията горе>>>, и започваме да се чудим дали дизайнът на сватбени рокли всъщност не е извор на младостта.

Стегнато тяло, гладка и блестяща кожа, дълга и здрава коса - на практика визията на Вера е това, към което всяка от нас се стреми... какво остава да изглеждаме ТАКА на почти 71?! Младежкото излъчване на Уанг, освен от много поддържания облик, се подчертава и от модерния стрийт-уеър гардероб.

На модните седмици и red carpet събития сме свикнали да виждаме модната емблема в изцяло черни аутфити, но Инстаграм профилът й ни дава изцяло нов поглед върху стила на bridal гения - Balenciaga се откроява като предпочитан бранд от това, което виждаме; шорти, пухенки и спортни клинове са сред най-"тачените"елементи, а неонът е на трон.

Не сме единствените, които се чудят и маят как точно дизайнерката успява да запази младоликия си и много атрактивен вид - в отговор на множеството коментари, които получава под снимките си, Вера уверява, че не прави нищо специално. "Всичко е в гените", признава Уанг. "Дължа го на произхода си. Родителите ми идват от Китай."

Назад в годините Вера отделя и доста време на спорта с тренировки по фигурно пързаляне, а сега също се старае да не пропуска редовните сесии на кростренажора. Дизайнерката е известна и с доста сложния си хранителен режим, описан в книгите на японския диетелог Хироми Шиния. Основното послание в практиката на специалиста е приема на храни с високо съдържание на ензими - колкото по-пресни са зеленчуците и плодовете, които приемаме, толкова по-високо е съдържанието на ензими, например.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.