Следва

Цитирай ме: австралийската перла Кейт Бланшет

Лена Перминова за ефекта от абдоминопластиката два месеца по-късно

"Висока съм 176 сантиметра, тежа 50 килограма!"

Health преди 3 години

Преди два месеца 33-годишната рускиня Елена Перминова се подложи на нелеката процедура по абдоминопластика. Това е екстензивна интервенция за естетично "събиране" на коремната стена; отнема от 2 до 4 часа при пълна упойка. Операцията задължително включва и частична липосукция в областта на корема и кръста, в резултат на което пациентът най-общо "се сдобива" с голяма повърхностна рана, а това повишава риска от възпалителни процеси. Абдоминопластиката също така се счита за една от петте най-опасни интервенции, на които бихме могли да се подложим.


Петте най-опасни пластични операции


Модното момиче е многодетна майка и подобно на много жени, особено след раждане, се обърна към услугите на специалисти за въпросната операция. Непосредствено след лекарската намеса, Перминова сподели открито с последователите си в Инстаграм Stories чувството "преди" и "след", както и как е подействала интервенцията на самочувствието й. Припомняме, през март лекарите отстраниха диастазата, херния и стрии от коремната област:

"Диастазата е разтеглянето на бялата линия на корема. Опасно е, защото във всеки един момент може да се стигне до прищипване на червата, а ако това се случи, сложността на операциите се повишава в пъти. Добрата новина е, че загубих 3 см от талията си. Лекарите казват, че крайният резултат ще е -4/5 см. Въобще, ще бъда красавица", завърши блондинката.


Кое беше, но вече не е тренди в пластичната хирургия


Наскоро феновете започнаха да се интересуват все повече от състоянието на звездата, както и какъв е резултатът от процедурата. Оказва се, че Перминова е получила леки усложнения и окончателно се е разделила с ефекта от упоритите тренировки:

"Загубих пресата си, сега се налага да започна с тренировките от самото начало - от нулата. Иначе, талията ми се стесни значително, а след хранене стомахът не пада, тъй като коремната стена е много по-здрава", споделя Елена.

Още по-любопитни последователи питат известната блондинка колко килограма тежи в момента, а тя изглежда не се стеснява, както повечето дами, да говори за теглото си:

"Висока съм 176 сантиметра, тежа 50 килограма", изказва с точност мерките си.

Макар частичната загубата на предишната си божествена форма, съпругата на Лебедев не закъснява и веднага започва с тренировките - както сама казва, "наново":

More Health