Следва

7 причини да си купим новия Huawei P40 lite

Искаме този глезен след 53 години...

На 23-ти май госпожа Колинс става на 87. Винаги шик, винаги изрядна, винаги по лъвски забележителна - с добре гримираното си лице, перфектна обемна фризура и обезателно едри бижута и висок ток, Джоан Колинс е момиче за пример!

Celebrities преди 3 години

Англичанката дебютира на 9-годишна възраст в киното, а през 1955-та заминава за Холивуд, където придобива световна слава и печели Златен глобус за ролята си на Алексис, съпругата на петролен магнат, в сагата "Династия".

Днес я виждаме отново в пълен блясък, изцяло в бяло, със забележителни акценти във визията, като ордена с панделка на Дама на Британската империя, многото златни бижута, ефектните големи слънчеви очила, добре скроената дреха и ръкавиците към нея. Поводът - празненствата по случай годишнината от края на Втората световна война.


Кой как избра да се рекламира: Джоан Колинс е Дядо Коледа за Valentino


На 8 май, денят, в който се навършиха 75 години от капитулацията на фашистка Германия, Колинс празнува на терасата си в Лондон в компанията на 55-годишния си съпруг Пърси Гибсън.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 16 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.