Следва

Дневен ХОРОСКОП - 13.05.2020

7 причини да си купим новия Huawei P40 lite

Making It Possible!

All About Life преди 3 години

Пролетта дойде, къде си бе, мом(и)че? Сега очакваш да ти дадем поне 7 причини, за да си купиш новия Huawei P40 lite... ИМАШ ГИ!

Заедно с премиерата на флагманите от серията P40, Huawei промотира на българския пазар и представител за серията в особено популярния у нас висок сегмент на средния клас – P40 lite. Причините да "си го имаме" са мноооого, повярвайте, но нека откроим ТЕЗИ СЕДЕМ като основни:

1. I see it, I like it, I want it, I got it
Харесвате я или не, в последните две години почти всеки си е пожелавал тайничко да бъде най-младата self-made милиардерка на света - Кайли Дженър, поне за миг. Тук смисълът е следният: P40 lite на практика е имението на KJ, само че сред смартфоните. По-по-най, тоест. Обширен сравнителен анализа в подкрепа на тезата "предоставяме" ТУК.

2. Изразяваме индивидуалността си
Да изберем цвят за телефона си не е никак лесна задача - тук всяка дама, която прекарва дни наред в подготовка преди уречения час за маникюр в търсене на подходящ нюанс за ноктите си, ще ни разбере отлично. Цветът на смартфона обаче не сменяме всеки месец, което прави задачата още по-трудна за изпълнение. За щастие, Huawei P40 lite идва в три отличителни цвята, за да можем да изразим индивидуалността си (особено важно за всеки Милениали и Gen Z) - класическият Midnight Black, нежният Sakura Pink и отличителният Crush Green. Единственият проблем оттук насетне е кой от трите забележителни цвята да изберем...

Индивидуалността идва и под още една форма - P40 lite е базиран на Android и идва с познатия EMUI 10 интерфейс, досущ като красиво женско списание, за пълноценно и приятно потребителско изживяване, но освен това идва и със собствен бутиков магазин за приложения – AppGallery. От стартирането си през април 2018 година, Huawei AppGallery се разраства с невероятна скорост и вече предлага иновативни услуги на повече от 26 милиона активни месечни потребители в Европа и 400 милиона потребители в световен мащаб. За по-малко от две години платформата вече е достъпна в над 170 страни.

3. Камера, която задава новите тенденции
Дългите карантинните дни биха били доста по-скучни без да имаме онлайн полето си за изява - Инстаграм и Tik-Tok, за вас го правим! Но за да има кой да ни "гледа" в социалните канали, качеството на снимките и видеата, които споделяме, трябва да е безкомрпомисно. Тук на помощ се притича стилната четворна AI камера, която не следва, а задава тенденциите в мобилната фотография. Основната 48MP камера поддържа най-новата технология на Huawei, която комбинира няколко кадъра, заснети бързо в една сесия; 8MP камера с ултра широкоъгълен обектив предлага зрително поле от 120° за идеални пейзажни снимки, архитектурни или групови кадри; макро обективът е в състояние да фокусира от 4см разстояние, а интелигентният сензор помага за естествени, дълбочинни ефекти при снимането на портрети.

Четворната камера на Huawei P40 lite поддържа още режим Super Night, който ни позволява да правим страхотни нощни снимки в движение, без нужда от статив. За създаването на видеа, Huawei P40 lite поддържа и мощния AI Video Editor, който може да се използва за добавяне на фонова музика и коригиране на кадри, улеснявайки ни в създаването на съдържание за социалните мрежи, независимо къде се намираме - our point exactly! В допълнение, четвъртото поколение ISP процесор работи в синхрон със софтуера за още по-добро шумоподтискане и корекция на преекспонираните кадри. Новият Huawei идва и с особено атрактивната функция на предната камера Super Night Selfie 2.0 за зашеметяващи селфита при ниска осветеност.

4. Емблематичен дизайн
Вероятно сте разбрали, че Филмовияш фестивал в Кан тази година се мести в YouTube. Въпреки че страдаме дълбоко от липсата на моден парад и суетене около кутюр и диаманти, фестивалните филми на практика ще бъдат по-достъпни от винаги. За максимално доближаване до ефекта на "Големия екран", Huawei P40 lite е оборудван с последно поколение Huawei Punch FullView Display без прорези, с диагонал 6.4 инча, Full HD+ резолюция и широка цветова гама.

Постигнато е впечатляващото съотношение екран-тяло от 90,6%. Онлайн фестивалът We Are One започва на 29 май и продължава до 8 юни, така че - ориентирайте се към закупуване!

5. На пълни обороти
Карантината ни предостави океан от възможни онлайн занимания - изложби, мастър класове, намаления - толкова много, че батерията на смартфона се оказва от по-основно значение от която и да е друга функция, за да издържим на социалната изолация. Чипсетът стои в основата на един смартфон и има ключово значение за неговата производителност и разход на енергия. При P40 lite чипсетът Kirin 810 е произведен по водещия в индустрията 7nm процес, a сравнен с 8nm чипове, Kirin 810 е с 50% по-висока гъстота на транзисторите и 20% по-висока енергийна ефективност.

Опираме и до нашия казус - 8-ядреният централен процесор и графичният процесор Mali-G52 MP6 осигуряват безпроблемна работа и забавление, а новата технология GPU Turbo добавя повишен фреймрейт и по-дълъг живот на батерията, което всеки потребител на въпросните занимания ще оцени високо. Батерията с внушителен капацитет от 4200 mAh поддържа сертифицирана от TÜV Rheinland технология за бързо зареждане 40W HUAWEI SuperCharge - устройството може да се зареди с внушителните до 70% само за 30 минути. There we go!

6. Атрактивна цена
Гореизброените пет позиции, доста убедителни сами по себе си, идват в комбинация с атрактивната цена от 599 лева! Е, това ако не е сделка, здраве му кажете...

7. Last but not least
И точно когато си мислите, че офертата не би могла да стане по-примамлива, от Huawei ни предлагат пакетно допълнение - със закупуването на устройството получаваме и услугата Huawei VIP Service за персонална помощ за гладко преминаване от старото към новото устройство; на наше разположение са още безплатната линия за обслужване на клиенти - 0800 18 818, както и новият собствен форум на Huawei, който постоянно се обновява с актуална информация за използването на глобалните и локални приложения на базираните на AppGallery смартфони.

Е, тук ли сте още, или вече се отправихте към онлайн магазините на Теленор, А1, Технополис, Техномаркет, партньорите на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg, или към традиционната работеща магазинна мрежа на Теленор, А1, Техномаркет, Технополис, Техмарт, Ардес и Plesio?

More All About Life