Следва

Това Долче за $1 145 ли е, министър Ангелкова?

Дневен ХОРОСКОП - 13.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Сряда е ден, в който ще трябва да се съсредоточите върху онези неща в живота, от които зависи емоционалната и психическата ви стабилност. Ако това е работата, вложете цялата си енергия там; ако е семейството - опитайте се да накарате всички да се чувстват комфортно в дома си, където от вас зависи да цари хармония и мир; ако е здравословното ви състояние, следвайте стриктно съветите на специалистите и, ако е необходимо, променете някои от навиците си. Вторник е ден за стабилизация, но всичко ще се случи само благодарение на воля и сериозна отдаденост. Днес не е време да губите енергия, ресурси или време. Оценявайте това, което вече сте постигнали и което ви е дал животът.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще бъдете емоционално нестабилни. Наастроенията ви са променливи и лесно се обиждате на иначе незначителни коментари и забележки. Някои събития от миналото ще се отразят негативно на настроението ви. Този ден е важен за интимните ви отношения, затова контролирайте емоциите си максимално. Конфликтите днес ще се дължат главно на недоразумения или желание за упражнения на контрол върху останалите.

Телец, Дева, Козирог: организирайте ангажиментите си добре в сряда, защото предстоят важни срещи, контакти или посещения. Това е важен ден за бъдещото ви развитие - не го прахосвайте и не подценявайте значението на изпълнението на ангажиментите си.

Близнаци, Везни, Водолей: в сряда бъдете готови за повече ангажименти в дома. Днес мнозина ще имат повод да се съберат или да проведат емоционални разговори с роднини или приятели. Опитайте се да избегнете контакти с хора, които не крият проявите си на злоба и завист, тъй като е трудно да получите истинска любов от тях или да срещнете доброта в действията им.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще се опитате да намерите решение на вече съществуващи притеснения и неприятности. Нещата около вас ще изглеждат по-оптимистично, стига да не ги усложнявате с прибързани действия. За някои от вас сряда носи неприятни новини, свързани с мъж, най-вероятно от роднинския кръг. Като цяло, денят е добър ден за работата и бизнеса.

More Astro