Следва

Всички носят: bold-gold jewellery

Кой как избра да се рекламира: Серина Уилямс за Stuart Weitzman

Новият рекламен крак...

All fashion преди 3 години

... на американския обувен бранд Stuart Weitzman е този на Серина Уилямс, в цялата си прелест.

Без активен тенис в момента, звездата на женския сегмент в атрактивния спорт е влязла в ново амплоа. Да е рекламно лице й отива, а и в случая нещата не са се получили никак лошо, защото цялата естетика на кампанията е естетически издържана перфектно.

Сесията от няколко поредни елегантни черно-бели кадъра е изпълнена в сдържан стил, като Серина позира в лаконични бели ансамбли, построени върху съчетанието от междусезонни връхни дрехи, като сака и тренчове, и разнообразни бански. Тенисистката демонстрира няколко модела обувки, класни и елегантни, каквито произвежда марката Stuart Weitzman по традиция, сред които отлични бели обувки-деколте на висок ток и елегантни високи чехли с каишки в няколко цвята.

Екипът на Weitzman е щастлив от глобалното сътрудничество със Серина и споделя: "Тя е първопроходец във всичко - в тениса, в социалните инициативи, и в мъжеството, което мисис Уилямс демонстрира, както в кариерата си, така и в ролята си на майка. Вдъхновена от нейната история, тази кампания демонстрира пътя й нагоре - до пиедестала. В съчетание с енергията на Серина Уиламс, тя ще е поредното доказателство за жените, че всичко е в техните ръце, че никога не бива да се предават и винаги трябва да вървят напред." Самата спортистка споделя, че за нея е важно и много приятно да вдъхновява жените да вярват в силите си, особено сега, в този така нестабилен свят.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.