Следва

Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози се развеждат

Дневен ХОРОСКОП - 14.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Четвъртък е ден за реорганизация и промени в плановете и нагласите. Преди всичко подобни действия са необходими, когато се наблюдава застой или липса на постижения. Не е нужно да променяте нещата или отношенията, които работят добре и ви доставят комфорт или удовлетворение. Денят е благоприятен за пътуване и за развиване на контакти с хора от близо и далеч. Използвайте свободното си време, за да организирате забавена или забравена кореспонденция или комуникация с хора, които очакват новини от вас. В любовен планс се създават различни емоции и страсти, свързани с очаквани предстоящи събития или срещи.

Овен, Лъв, Стрелец: в четвъртък ще ви е трудно да отделите време за себе си и за личните си дейности или дела. Приятели и роднини ще привлекат вниманието ви с различни разговори или молби. Днешните изненади ще бъдат свързани с новини за хора, които познавате. Избягвайте да вземате пари на заем, кредит или ипотека.

Телец, Дева, Козирог: в четвъртък ще започнете разговор, свързан с бъдещи роднини. Днес ще имате повече домашна работа, така че избягвайте да се занимавате с други неща, за които вероятно няма да имате достатъчно време. Бъдете в готовност да приемете предложение, което ще бъде разработено в следващите дни. Денят е динамичен и не е изключено стресът да се отрази на нервната ви система и емоционалната ви стабилност.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще имате повече задачи с кратък срок за изпълнение. Денят носи срещи и контакти, които, поради своята важност, не могат да бъдат отлагани или забавяни. Въпреки това, четвъртък може да ви изненада приятно със събитие, което ще промени плановете ви за следващите няколко седмици.

Рак, Скорпион, Риби: бъдете внимателни във финансовите си дела - изисква се особено внимание при сделки и договорености с непознати. Четвъртък ще очаквате конкретни резултати от срещите и разговорите си през последните 4-5 дни. Това може да ви направи нетърпеливи и агресивни, което да ви навреди. Бъдете по-дипломатични в любовните си отношения. Избягвайте да се връщате към минали грешки или преживявания.

More Astro