Следва

Запознайте се: Алия Шоукат, предполагаемата половинка на Брад Пит

Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози се развеждат

Известната близначка е подала молба за развод и изисква вземането на незабавно решение от съда, но коя ли е ябълката на раздора...

Celebrities преди 3 години

Западните таблоидни издания оповестиха раздялата на 50-годишния френски банкер Оливие Саркози и 33-годишната американска дизайнерка и бивша актриса Мери-Кейт Олсън след петгодишен брак и общо осемгодишна връзка. Според източници на TMZ, Олсен подготвя документите за развод още отпреди месец, но поради коронавирус пандемията, съдебните зали в Ню Йорк не приемат молби за развод по обикновената процедура. Към момента екипът от адвокати на Мери-Кейт прави всичко по силите си, за да задвижи процедурата възможно най-бързо.


Като баби: Тайните на преждевременното остаряване на сестрите Олсън


От TMZ пишат още, че известната близначка се намира в безизходица и иска да "излезе" от този брак колкото се може по-скоро. Като във всички добри семейства и при Олсън-Саркози ябълката на раздора се явява недвижимото имущество - оттам и тази прибързаност. Представителите на актрисата и дизайнерка твърдят, че експартньорът й е прекратил договора за едно от жилищата им в Ню Йорк и сега я принуждава да се изнесе оттам до 18 май. Според адвокатите й, незабавен развод ще попречи на Саркози да упражнява пълни права върху жилището, като се опират на клаузи от предбрачния договор на двойката.

Припомняме, че Мери-Кейт и братът на бившия френски президент са заедно от 2012 г., а в законен брак от ноември 2015 г.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.