Следва

Twiggy, 70, за странното начало на бляскавата си кариера

12 достъпни марки за бижута, които незабавно ще update-нат летния ви стил

Въпреки че не знаем как ще се случи лятото ни на фона на социалното дистанциране, слънчевите дни и топлото време са тук, прекрасни, обещаващи и свежи.

Shopping преди 3 години

Какво да им подарим, щом не можем обичайното споделяне с когото искаме и когото обичаме, освен сладки и палави сезонни бижута. Щом не можем да направим сложен план за мечтано пътуване, ще се насладим на лятното настроение по този фриволен, и нескъп, начин.



Изобилните бижу-предложения този сезон имат силата да ни накарат да се почувстваме така, сякаш вече пътуваме към тропически оазис, нищо, че ще останем у дома. Най-добрата част? Че най-готините марки за бижута за сезона са на достъпна цена, така че си представяме много обици с черупки, колиета с мъниста, наредени една до друга гривни за приятелство и такива за тънки глезени за по 20 лева и малко нагоре.


Всички носят: bold-gold jewellery


Благодарение на звездите в стрийт стайла, които върнаха в обръщение обеците с черупки миналата година, летните бижута имат чара да изглеждат също толкова добре в градската джунгла, колкото и на плажа. Носим достъпните бижута навсякъде, с почти всичко, като междувременно си ги купуваме оттук: 

Brinker & Eliza
Дует майка-дъщеря стои зад ръчно изработените неща на Brinker & Eliza, всички по поръчка, директно от студиото им в Кънектикът. Имат прекрасни талисмани, вериги от различен метал, перли и черупки. Всички са еднакво сладки и за Zoom разговори, и за припек по бикини в задния двор.


1. All Summer Long Bracelet за 191лв.; 2. One Fish Two Fish Mother-Of-Pearl Necklace за 244лв.

Hermina Athens
Докато пътуванията до Миконос са спорни този сезон, то настроението "оттам", в условията на социално изолиране, пристига с бижутата на Hermina Athens. С тях идеята за гръцко лято е напълно осезаема и много красива. 


1. Hercules wide chain gold-plated necklace за 252лв.; 2. Gold-Plated Hygeia Beaded Necklace за 215лв.

Maison Irem
Който иска раковина на шията или китката, нека е от средиземноморски бранд Maison Irem.


1. Ocracoke Full Shell Necklace от 222лв. на 111лв.; 2.Cotton Trim Pino Bracelet от 127лв. на 50лв.

Emily Levine
Вдъхновени най-вече от носталгията, игривите колиета от мъниста, ръчно изработени от Емили Ливайн, и пръстените от микро перли са перфектният летен акомпанимент, за да се почувствате отново като дете.


1. Triple Flower Earrings за 97лв.; 2. Parrot Beaded Necklace за 78лв.

Machete
Предложенията на Machete за обеци, щипки за коса и гривни, направени от естествена и възобновяема целулоза, биоацетат и рециклирани метали. Нека този сезон бъде вашият за екосъобразни и достъпни бижута.


1. Grande Drop Earrings за 152лв.; 2. Parc Earrings за 113лв.

Sandralexandra
Висулките, халките и сладките колиета на Sandralexandra - направени от микс от сладка вода и перли от кеши (перлите Кеши са малки ненуклеирани перли, които обикновено се образуват като страничен продукт при отглеждането на същинските перли) и селекция от най-сочните летни продукти като талисмани - със сигурност ще ви украсят с лятно настроение.


1. Lemon за 58лв.; 2.Groceries Chunky chain Necklace за 176лв.

Anni Lu
Внесете закачлива доза цвят в летния си гардероб с ярки гривни и колиета от бижутата от Копенхаген на Ани Лу. Хрумките й моментално оживявават най-обикновените бели топове и тениски за лятото. 


1. 18K gold-plated Alaia rainbow beaded pearl necklace за 277лв.; 2.18K Yellow Gold-Plated Beaded Necklace за 156лв.

Gimaguas
Сестрите близначки зад Gimaguas работят със занаятчии от Джайпур, Мадагаскар и Мексико, за да курират селекция от ръчно изработени дизайни, които откриваме директно в Instagram.


1. PLAYA RING за 115лв.; 2. SUN EARRINGS за 76лв.

La Manso
Привлекателните пръстени, като изляти от калъп, от La Manso са бижута със заявка, че нищо това лято няма да е същото. Най-хубавото? Направени са от пластмаса, така че можете да ги носите във всяка ситуация, от миене на ръцете до скачане в басейна, без да ги съсипвате. Мотото на марката? Plastic is fantastic.


1. Esmeralda за 113лв.; 2.Spring Breaker за 113лв.

More Shopping