12 достъпни марки за бижута, които незабавно ще update-нат летния ви стил

12 достъпни марки за бижута, които незабавно ще update-нат летния ви стил

Въпреки че не знаем как ще се случи лятото ни на фона на социалното дистанциране, слънчевите дни и топлото време са тук, прекрасни, обещаващи и свежи.

Какво да им подарим, щом не можем обичайното споделяне с когото искаме и когото обичаме, освен сладки и палави сезонни бижута. Щом не можем да направим сложен план за мечтано пътуване, ще се насладим на лятното настроение по този фриволен, и нескъп, начин.Изобилните бижу-предложения този сезон имат силата да ни накарат да се почувстваме така, сякаш вече пътуваме към тропически оазис, нищо, че ще останем у дома. Най-добрата част? Че най-готините марки за бижута за сезона са на достъпна цена, така че си представяме много обици с черупки, колиета с мъниста, наредени една до друга гривни за приятелство и такива за тънки глезени за по 20 лева и малко нагоре.


Всички носят: bold-gold jewellery


Благодарение на звездите в стрийт стайла, които върнаха в обръщение обеците с черупки миналата година, летните бижута имат чара да изглеждат също толкова добре в градската джунгла, колкото и на плажа. Носим достъпните бижута навсякъде, с почти всичко, като междувременно си ги купуваме оттук: 

Brinker & Eliza

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.