WIN IT! Времеубежище на Георги Господинов
  •  

WIN IT! Времеубежище на Георги Господинов

Имате нужда от Времеубежище, сигурни сме!

Новата книга на Георги Господинов е тук, издание на "Жанет 45", и едва да ни помогне да разберем как се живее в остър дефицит на бъдеще.
Романът сплита сатира и носталгия, история и ирония, и се чете като всяка друга книга на Георги - леко, неусетно, подсъзнателно почти.

"За човек, който обича от света от вчера, този роман не беше лесен. Той се разделя с една мечта по миналото или с това, в което то се превръща. Писах (и трих) за смесването на времена, когато паметта, лична и обща, си събира багажа и си тръгва. За новата обсесия на Гаустин и дискретното чудовище на миналото, което идва срещу нас. За времеубежищата, които строим, когато сегашното не ни е вече дом".

Думите са на корицата на "Времеубежище", подписани са с Г.Г. и казват основното. Останалото е между кориците, в 367 страници ароматна история, която завършва почти така: "Утре беше 1 септември".

"Времеубижеще", новата книга на изключителния Георги Господинов ви чака да я прочетете. В добрите книжарници и онлайн, и тук, на страниците на View Sofia и в Инстаграм профила ни.
Един екземпляр ще е за един от вас, с простичкото условие: посочете вашето-убежище, в лицето на любим човек. Човекът, с който нямат значение времето, пространството и обичайните понятия като минало и бъдеще. Човекът - убежище за вас.
В коментар под статията тук или с коментар под поста на страницата ни в Instagram.

Инициативата ни започва днес и служи за Времеубежище за чувствата, мислите и мечтите ни до другата сряда - 20-ти май. Успех, чакаме ви!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.