Какво ново: Huda Beauty с първа по рода си спирала

Какво ново: Huda Beauty с първа по рода си спирала

Huda Beauty Legit Lashes, a.k.a единствената спирала, от която някога ще се нуджаем

Купуването на нова спирала в момент като този може би звучи леко фриволно, но всички имаме своите "предмети на комфорт", към които посягаме в трудни времена. Нашите са всякакви козметични и бюти джаджи, подобно на ролера - намираме свойствата им за лечебни, освен останалото.

Мнението ни споделя бюти магнатът Худа Катан - основателката на Huda Beauty и повелителка на изкуствените мигли и изкусителния поглед като цяло - която, не само счита за уместно придобиването на нова спирала по време на извънредно положение (пардон, обстановка...), но също създаването и лансирането на изцяло нова формула, която да ни сдобие с мигли for days.


9 правила за красота от Худа Катан


След като дълго време ни осигуряваше най-добрите модели изкуствени мигли на пазара, Худа е готова да пренесе същия ефект и върху натуралните - който с каквато природна даденост разполага. Въпреки че официалната премиера на продукта е насрочена за 20 май, бюти редакторката на Allure, Девън Абелман, дава ексклузивен прочит на продукта.

Подобно на очната линия Life Liner, споделя авторката, Legit Lashes спиралата идва 2 в 1 - можем да използваме Volume или Lash & Curl в зависимост от това какъв резултат търсим. Разбира се, за допълнителна доза драма в обема на миглите използваме и двете.

Самата Худа препоръчва преди употреба да извием миглите си, като задържим миглоизвивача за поне 10 секунди върху всяка. Двойната формула на Legit Lashes прилага двуминутна техника за постигане на максимален обем и ефект като при поставяне на изкуствени мигли. Ето и как протича процеса:

Стъпка 1: Volume
След няколко експеримента, Девън открива, че за най-добър резултат първо трябва да нанесем Volume страната - формулата има по-плътна консистенция, а четката от другата страна успява да изчисти всички натрупвания, създадени от първата. Заради тази плътна формула, бюти експертът препоръчва след като отворим спиралата да не нанасяме директно върху миглите, а да изчистим четката от излишното количество продукт.

Volume стъпката не изисква нанасянето на няколко слоя или прекаленото напояване на четката с продукт, за да извлечем най-добрата пигментация. Спиралата е обогатена с т.нар. volumizing fibers, които в огромна част от случаите карат миглите да изглеждат неестествено, но от Huda Beauty са се постарали да опростят формулата така, че реално да работи - уверява ни авторката.

Стъпка 2: Curl & Length

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.