Следва

Честит Рожден Ден, Епъл на Гуинет!

Дневен ХОРОСКОП - 15.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Петък е ден за работа, но също така ще ви даде достатъчно време за семейните дела, както и да започнете заслужена почивка в края на седмицата. Днес ще бъдете любящи, дипломатични, но и жадни за внимание и любов. Искате да бъдете забелязани, но не налагате присъствието си. Днес хармонията в мисълта и делато ще ви донесе дългоочаквано щастие или успех. Изчистете негативните мисли, вложете повече светлина и позитивизъм в действията си. Ако добротата и светлината струят от вас, денят категорично ще бъде интересен. Ако сте ядосани, просто си давате причина да бъдете нещастни.

Овен, Лъв, Стрелец: започвате деня с големи надежди за благоприятното развитие на важни ангажименти или срещи. Бъдете много внимателни и дипломатични, защото днес ще изпитате няколко предизвикателства, които ще провокират търпението ви. Ще бъде особено болезнено да преживеете нещо, което сте направили под влияние на собствената си емоция или нечия манипулация.

Телец, Дева, Козирог: петък ще бъде благоприятно време за любов, срещи и преживявания с близки. Новите познанства днес ще бъдат интересни и чрез тях ще научите много интересни неща. Мнозина ще пътуват в свободното си време, но внимавайте с правилата на пътя.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък ще бъдете прекалено фокусирани върху събитията в живота на човек, който не е член на семейството ви. Трудно е да се каже доколко вашите очаквания за този ден ще бъдат реализирани, тъй като ще ви липсва достатъчно амбиция и воля или ще бъдете прекалено напрегнати, за да се концентрирате върху практичността в действията си. Не пропускайте ангажименти или обещания.

Рак, Скорпион, Риби: денят е имате благоприятен за пътувания и любовни забавления. Срещите с хора, живеещи в друго населено място, ще имат благоприятно развитие. След преодоляване на различни трудности, днес ще можете да се насладите на успеха, който заслужавате. Мъжете трябва да бъдат внимателни с разходите и финансовите договорености, които правят днес.

More Astro