Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18.05 - 24.05

Какво ново: Wilson заменя Spalding в NBA сезона за 2021-22

Сбогом на още една легенда от НБА...

All About Life преди 3 години

Уилсън ще започне производството на игрални топки за НБА отново, след много дълга, направо историческа пауза, със старт новия сезон - 2021-2022.

В тази ситуация се оказва, че следващият, 2020-2021 сезон на най-великия баскет шампионат на планетата, ще е 37-ият пореден, и последен, сезон за Сполдинг в тази роля за НБА. Уилсън, първоначалният производител на НБА, ще предостави и топките за игрите и в WNBA (Женската национална баскетболна асоциация), G лигата и, когато започне, Баскетболната Африканска лига.

WNBA ще премине към топката Уилсън през 2022 година.

Кожата, използвана за баскетболните топки, ще продължи да пристига от същия доставчик, а новите топки ще запазят същите конфигурации и характеристики на осем панела като тези, които се използват в момента. Играчите на НБА също ще имат роля в одобряването, разработването и усъвършенстването на новата топка, заявиха от Лигата.

More from View Sofia

Марго Роби за Vogue - всичко за "Барби", за който светът тръпне в очакване

Celebrities преди 10 месеца

Марго Роби далеч не е вманиачена по Барби като дете. Дори не е сигурна, че е имала такава кукла някога - четем интервюто на звездата с колегата Аби Агире за британския Vogue, наред с всички любопитни подробности за предстоящата премиера на "Барби"   

Проблемче: Кралят и кралицата на Холандия отказаха на принц Хари и Меган Маркъл официален прием

Celebrities преди 2 години

Холандският крал Вилем-Александър и кралица Максима отказаха тържествен прием за принц Хари и Меган Маркъл, които ще отлетят за Хага на 16 април за "Игрите на непобедените“ (състезания за бивши и настоящи военни, които се провеждат в различни страни от 2014 г. по инициатива на принц Хари)  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.