Следва

Зъбите също изпитват стрес - как да върнем белотата им след карантината

Кое доведе до разпад в отношенията на Саркози и близначката Олсън

Прекалено контролиращ съпруг и несклонна да неглижира работата си съпруга...

Celebrities преди 3 години

В края на миналата седмица стана ясно, че 33-годишната Мери-Кейт Олсън е подала молба за незабавен развод с 50-годишния си съпруг Оливие Саркози. Дизайнерката поиска незабавно решение по казуса си, но, за огромно съжаление, делото ще отнеме доста повече време: молбата й е отхвърлена. Това бе потвърдено през уикенда директно от Съда в Ню Йорк, където, поради коронавирус пандемията, работата на съдиите е сведена до абсолютен минимум, тоест до "екстремно важните" дела, а разводите не смятат за такива.

Припомняме, че Олсън държи на незабавен развод поради факта, че съпругът й очаква тя да се изнесе от семейното им жилище до 18 май - по думите на Мери-Кейт до това решение се стига без нейното знание, а оттам и негодуванието.

"Шокирана съм, че съпругът ми се опитва да ме изхвърли от къщата, в която живеехме. Ако успее, не само ще загубя дома си, а и притежанията си", се казва в молбата на ексактрисата. Обяснението продължава с настойчива молба за разглеждане на делото, защото - отново поради пандемията - би било изключително трудно да намери нов дом.

"Съпругът ми няма да се двоуми - ще се отърве от вещите ми без моето знание", казва още дизайнерката.

Освен незабавно прекратяване на съпружеските отношения, близначката търси още защита по няколко от точките в предбрачния договор на бившето семейство - иска разрешение да продължи да използва семейната къща в Хемптънс и два от апартаментите в Ню Йорк. В допълнение към това, Олсън изисква от Саркози да продължи с осигуряването на здравна застраховка.

В изявление от април Мери-Кейт казва, че с брака им е свършено завинаги:

"Тази връзка се разруши безвъзвратно."

Според приближени до бившата двойка, връзката им започва да се разпада преди няколко месеца, а основната причина е различното им отношение към работата и работната етика:

"Мери-Кейт е много фокусирана върху кариерата си, а той е истински французин и искаше тя да има повече свободно време. Трудно е обаче да контролираш момиче, което прави милиони още от 20-годишна", разказват пред Daily Mail приятели на Саркози.

Мери-Кейт се ползва с пълната подкрепа на сестра си Ашли, която я приютява веднага след грозната свада, довела до трайно прекратяване на отношенията им. В момента близначките не се намират на територията на Ню Йорк; според техни близки се опитват да разпуснат в компанията на приятели извън града.

Отново припомняме, че Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози са заедно от 2012 г., а в законен брак от ноември 2015 г. Нямат общи деца, но дизайнерката винаги се е грижела за доведените си деца като за собствени.

Продължаваме да обръщаме внимание на казуса и ще следим развитието му с интерес, защото намираме сценария "Прекалено контролиращ съпруг и несклонна да неглижира работата си съпруга..." за твърде често срещан.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.