Следва

Луксозна Коледна изненада. Чисто ново бижу с чисто новия ти автомобил

Лукс за подарък

Колкото до луксозна Коледа и подаръка, който никога няма да е демоде...

Fashion преди 14 години

Колкото до луксозна Коледа и подаръка, който никога няма да е демоде, а само ще увеличава стойността си, се погрижихме да подберем няколко блестящи варианта.

За мъжете, които най-много обичаме!

За самочувствието на силния пол, за нуждата от най-доброто!




Дизайнерско творение със запазената марка Bang&Olufsen. Да кажеш „Ало!” със стил не е трудно.




Куфар. Със стойност. С класа. Със запазена марка. За дългосрочна употреба и разходка по цял свят. Няма нужда от картичка с пожелание – това е достатъчно! Samsonite - "The live is a journey!"
 



Символ на богатство, класа, вкус и отношение и значи много повече от перфектен часовников механизъм. Той продава, купува, респектира, отстоява. Часовник Rolex - една визитна картичка.




Един от най-важните аксесоари за модерните бизнес хора е химикалката. След красивите обувки, чантата и финия часовник, писалката говори най-много за теб самия, за ценностите ти, за професионализма ти. Новата колекция от писалки Défi на S.T.Dupont.



Мъжете познават истинския вкус – френско сирене, най-добрите месни деликатеси и отлежало червено вино. „Дар от Боговете” е мястото, където можеш да го задоволиш с голяма кутия Качество! За да го изненадаш!



Грижата за неговото спокойствие и почивка е това, от което мъжа има нужда, за да бъдеш възнаградена и ти. Оригинално и ефикасно, за да ти се усмихва и боготвори, подари му ароматна яка за релакс от La Ric. Антистрес и истинска SPA процедура, докато пътува или стои в кабинета си.


 

More Fashion