Споделената бюти рутина и Хейли и Джъстин Бийбър е дефиницията на modern romance

Споделената бюти рутина и Хейли и Джъстин Бийбър е дефиницията на modern romance

You're so beautiful...

Преди време направихме вътрешно проучване за козметичните навици на момчетата и в интерес на истината, резултатите показаха, че при наличието на по-настоятелна половинка, която упорито да предава опит, мъжете реално се наслаждават на това да полагат грижи за кожата на лицето си.


Питахме мъжете: Грижа за кожата - Да? Не? Как, по колко & кога?


Оказва се, че нашето допитване е валидно колкото за най-близките ни момчета, толкова и за световноизвестни звезди като Джъстин Бийбър например. В последния епизод на риалити предаването The Biebers on Watch, Хейли и Джъстин, които, припомняме, се ожениха през октомври миналата година, разкриват всичките си споделени навици в грижата за кожата, докато приготвят чудесна рецептна за паста, която лесно можем да постигнем и у дома.

"Джъстин има доста хубава кожа, но през последните две години започна да си пати от "възрастовото" акне", разказва за партньора си Хейли по време на 10-минутния епизод. "Аз съм много запалена по грижата за кожата, особено при наличието на цялото това свободно време през карантината... Обещах му, че до края на карантината ще има блестяща и здрава кожа, така че в момента работим върху това."


Джъстин Бийбър и Хейли - любовта като море, в снимки


Канадецът споделя, че на драго сърце предоставя на Хейли възможността да му прави маски, нанася серуми и всякакви други продукти по свое усмотрение - доверява й се, защото нейната кожа е "толкова, толкова добра".

Колкото и романтично да звучи цялата бюти рутина на младото семейство Бийбър обаче, има една доста деликатна част от козметичните навици на двойката, която се явява проблемна - не само според нас, според всички специалисти също. Въпреки че Хейли признава, че "не е хубаво да закачаме пъпките по лицата си", Джъстин е далеч по-откровен от нея: "Постоянно чопли лицето ми!" Ауч.

Да, тези риалити предавания доста често навлизат в подробности, които разрушават непокътната представа за перфектния свят на звездите, но it is what it is. Важното тук е да припомним, че при нуждата от подобни почиствания е редно да се доверяваме само и единствено на професионалист. В противен случай рискуваме да инфеткираме цяла част от лицето си и да влошим състоянието на кожата си в пъти. Същото се отнася и за бившата госпожица Болдуин, настояща Бийбър!


Кой как избра да се рекламира: Хейли Бийбър и Джейдън Смит за новите Levi's


Колкото до шоуто на двойката - смятаме го за чудесно и съвсем ненатоварващо занимание - отделете му малко време, няма да съжалявате.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.