Следва

Summer Vision

ГОРЧИВО! Любов по време на корона, или да се омъжиш онлайн

Илейн Уелтерот е добре познато лице от модните среди - тя е бивш редактор на Teen Vogue, съдия в Project Runway, част от списъка с най-добре продаваните автори на New York Times, както и стрийт стайл сензация.

 

All fashion преди 3 години

Тя и вече настоящият й съпруг - музикантът Джонатан Сингълтари, плануват своята сватба от вече почти година, но приготовленията им, включващи моминско парти в Доминиканската република, ергенско в Мексико и церемония в една от изключителните вили в Калифорния, са преобърнати на 360 градуса заради глобалната пандемия.

Младоженците се оказват изправени пред трудно решение - дали да отложат церемонията неизвестно с колко месеца напред в бъдещето, или да импровизират, вдигайки дигитално парти. Е, след немалко размисъл двойката се спира на втория вариант - вземайки под внимание факта, че Илейн и Джонатан са сгодени през последните три години и половина, нормално е да не искат да отлагат.

От самото начало датата е насрочена за 10.05.2020 заради символиката на числата, но и още поради факта, че се пада в неделя - последният ден от уикенда е специален за двойката, защото именно тогава се запознават, когато са едва на 12 години по време на неделната служба в църквата.

Що се касае до същинската част на празненството, то там нещата изглеждат така - площадката пред дома на двойката в Бруклин е мястото на събитието, като самите стълби се превръщат в олтар с помощта на красива флорална декорация, а всички съседи са поканени да гледат от своите балкони. Малка част от близките на Илейн и Джонатан успяват да присъстват на живо - сред тях Карли Клос и Лупита Нионг’о, а всички останали участват през Zoom.

Разбира се, всеки един от присъстващите спазва необходимата социална дистанция, а дрескодът, както за младоженците, така и за гостите е бяло. Булката облича своя стара рокля отпреди три години, а обувките са специален подарък от дизайнерката Аурора Джеймс от Brother Vellies; младоженецът пък е във винтидж ленен блейзър, собственост на негов приятел.

More All fashion