Следва

Джона Хил ругае повече от всеки друг актьор в киното, and that's a fact

Ева Грийн смята високите обувки за анти-феминистки, ето защо

"Приличаме на птици на кокили!"

People of art преди 4 години

39-годишната актриса е сред редовните присъствия на червения килим и с годините тя и екипът й от стилисти са доказали, че много добре знаят как да създават впечатление с открояващи се комбинации. Независимо дали ще е в дълга изумрудена рокля, или в невероятен модел на Iris Van Herpen обаче, един елемент е винаги налице - високият ток. Въпреки това в скорошно интервю за Town & Country, момичето на Бонд изказа остра критика към самия замисъл на стилетото:

"Казаха ми да нося по-нежни неща, за да изглеждам по-женствено. Аз предпочитам комфорта. Високите обувки са анти-феминистки за мен - (жените) приличаме на птици, поставени върху кокили", разказва Ева.


Как го прави тя: обезоръжаващите бюти тайни на Ева Грийн


Грийн не подминава и темата за възрастта, остаряването, как това се отразява на кариерата, както й вечното съмнение, което изпитва относно визията си:

"Винаги се чувствам несигурна. Чета интервюта на други жени, които казват: "О, толкова по-уверена съм след навършването на 30-тата или 40-тата си годишнина... Открих себе си!" Но в действителност е еднакво трудно и за мъжете, и за жените актьори. Имам предвид възрастта. Неизменно започваш да се чудиш - "Ще ме харесват ли, когато остарея?", споделя мислите си актрисата.

В момента музата на Бернардо Бертолучи живее в Лондон, където признава, че се чувства прекрасно, дори би искала да се установи там за по-дълго:

"Тук се чувствам в мир със себе си. Често не забелязваме красотата на местата, на които сме родени. Харесвам изобилието от паркове в Лондон, отворените пространства, природата."


В памет на Последния император. Топ 5 на големия режисьор Бернардо Бертолучи


Ева не пропуска и да сподели повече за работата си по "Проксима" (френска драма от 2019 г. на режисьора Алис Уинокур), където играе жена-космонавт, отправяща се на дълга мисия, която я разделя с единствената й дъщеря:

"Астронавтите са като супергерои. Говорят пет или шест езика, имат отлична физическа подготовка и на практика жертват себе си във всяка мисия. Почти като светци са - изповядват религия, която е посветена на това да опознаят всичко, останало неразкрито досега. Ако се запознаете с космонавт, първото нещо, което ще ви покаже всеки от тях, е снимка на децата и съпругата си. С жените обаче е различно - това ги разсейва от мисиите, Те са толкова силни...", разсъждава Ева.

More People of art

20 пъти, в които ЧЕРВИЛОТО в главната роля променя всичко

People of art преди 2 седмици

Важен елемент, който допринася за дефиницията на персонажи във филми и известни личности. От Одри Хепбърн до кралица Елизабет II – припомняме 20 пъти, в които червилото е не просто емблематична част от визията, а буквално я взривява.

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 9 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра