Следва

Джона Хил ругае повече от всеки друг актьор в киното, and that's a fact

Ева Грийн смята високите обувки за анти-феминистки, ето защо

"Приличаме на птици на кокили!"

People of art преди 3 години

39-годишната актриса е сред редовните присъствия на червения килим и с годините тя и екипът й от стилисти са доказали, че много добре знаят как да създават впечатление с открояващи се комбинации. Независимо дали ще е в дълга изумрудена рокля, или в невероятен модел на Iris Van Herpen обаче, един елемент е винаги налице - високият ток. Въпреки това в скорошно интервю за Town & Country, момичето на Бонд изказа остра критика към самия замисъл на стилетото:

"Казаха ми да нося по-нежни неща, за да изглеждам по-женствено. Аз предпочитам комфорта. Високите обувки са анти-феминистки за мен - (жените) приличаме на птици, поставени върху кокили", разказва Ева.


Как го прави тя: обезоръжаващите бюти тайни на Ева Грийн


Грийн не подминава и темата за възрастта, остаряването, как това се отразява на кариерата, както й вечното съмнение, което изпитва относно визията си:

"Винаги се чувствам несигурна. Чета интервюта на други жени, които казват: "О, толкова по-уверена съм след навършването на 30-тата или 40-тата си годишнина... Открих себе си!" Но в действителност е еднакво трудно и за мъжете, и за жените актьори. Имам предвид възрастта. Неизменно започваш да се чудиш - "Ще ме харесват ли, когато остарея?", споделя мислите си актрисата.

В момента музата на Бернардо Бертолучи живее в Лондон, където признава, че се чувства прекрасно, дори би искала да се установи там за по-дълго:

"Тук се чувствам в мир със себе си. Често не забелязваме красотата на местата, на които сме родени. Харесвам изобилието от паркове в Лондон, отворените пространства, природата."


В памет на Последния император. Топ 5 на големия режисьор Бернардо Бертолучи


Ева не пропуска и да сподели повече за работата си по "Проксима" (френска драма от 2019 г. на режисьора Алис Уинокур), където играе жена-космонавт, отправяща се на дълга мисия, която я разделя с единствената й дъщеря:

"Астронавтите са като супергерои. Говорят пет или шест езика, имат отлична физическа подготовка и на практика жертват себе си във всяка мисия. Почти като светци са - изповядват религия, която е посветена на това да опознаят всичко, останало неразкрито досега. Ако се запознаете с космонавт, първото нещо, което ще ви покаже всеки от тях, е снимка на децата и съпругата си. С жените обаче е различно - това ги разсейва от мисиите, Те са толкова силни...", разсъждава Ева.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра