Следва

Стартират автокино и автоконцерт в София - PANDEMIC CAR CINEMA

Джона Хил ругае повече от всеки друг актьор в киното, and that's a fact

Е, майната му, научаваш нещо ново всеки проклет ден!

People of art преди 3 години

Самюел Джаксън вероятно се чувства съкрушем тази сутрин, защото Джона Хил му отне наградата за Най-псуващ актьор в историята на киното.

Спорната награда бе отсъдена от Buzz Bingo, чийто доклад Джона с гордост сподели в профила си в Instagram през уикенда. Задълбоченото проучване установява, че актьорът е - извинете ни за жаргона - изпсувал общо 376 от Големия екран, което прави на пух и прах предишния рекорд от 301 ругатни на Самюел Джакон и едновременно с това "бележи" резултат от невероятните 22,9 нецензурни думи на вскеи 1000 реплики. Damn!


Джона Хил и adidas, just around the corner


За феновете на Джона почетното първо място вероятно не е огромна изненада - в крайна сметка, появата му през 2013 г. във "Вълкът от Уолстрийт" на Мартин Скорсезе оказва огромна тежест. Припомняме, че филъмт бе обявен за най-профанската лента на всички времена (веднага след него се нарежда Uncut Gems).

Джона дори благодари на Скорсезе в описнието на поста в Инстаграм: "Толкова много хора, на които да благодаря. Мартин Скорсезе, благодаря ти за побутването!"

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра