Джона Хил ругае повече от всеки друг актьор в киното, and that's a fact

Джона Хил ругае повече от всеки друг актьор в киното, and that's a fact

Е, майната му, научаваш нещо ново всеки проклет ден!

Самюел Джаксън вероятно се чувства съкрушем тази сутрин, защото Джона Хил му отне наградата за Най-псуващ актьор в историята на киното.

Спорната награда бе отсъдена от Buzz Bingo, чийто доклад Джона с гордост сподели в профила си в Instagram през уикенда. Задълбоченото проучване установява, че актьорът е - извинете ни за жаргона - изпсувал общо 376 от Големия екран, което прави на пух и прах предишния рекорд от 301 ругатни на Самюел Джакон и едновременно с това "бележи" резултат от невероятните 22,9 нецензурни думи на вскеи 1000 реплики. Damn!


Джона Хил и adidas, just around the corner


За феновете на Джона почетното първо място вероятно не е огромна изненада - в крайна сметка, появата му през 2013 г. във "Вълкът от Уолстрийт" на Мартин Скорсезе оказва огромна тежест. Припомняме, че филъмт бе обявен за най-профанската лента на всички времена (веднага след него се нарежда Uncut Gems).

Джона дори благодари на Скорсезе в описнието на поста в Инстаграм: "Толкова много хора, на които да благодаря. Мартин Скорсезе, благодаря ти за побутването!"

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.