Следва

Клои Кардашян, 27 килограма надолу след раждането. Как?

Любимите бюти продукти на Кейт Мидълтън - 250 лева всичко!

Ако е достатъчно добро за Херцогинята, значи е наистина достатъчно добро...

Celebrities преди 3 години

На 38 и малко, Кейт Мидълтън изглежда добре. Привлекателното е, че дамата на сърцето на престолонаследника Уилям видимо няма никакви пластични намеси, очевидно хубостта й е поддържана семпло, с уважение към годините, и с много важното право на избор. Информиран избор на продукти, които работят - простички, не обезателно свръхскъпи, но пък основани на качество, традиции в работата на марката и личен почерк във въпросния избор. Комбинация, която се отразява добре. Да видим!



Връщаме се малко назад - през 2011-та, годината и деня на на сватбата на Кейт с принц Уилям, за да си спомним, че за въпросния знаков ден, който вероятно ще влезе в историята, включително и зарада блестящия вид на булката, Кейт прави грима си сама. Оттогава до днес този й прийом е все същият - Кейт използва лично подбрани продукти и ги нанася на лицето си сама. Ефектът е чудесен - Херцогиня на Кеймбридж е винаги готова да бъде снимана, косата е в чудесна форма всеки път, а гримът е класически и елегантен. Кой при това положение не би искал същото за себе си?

И така, кои са козметичните продукти, достатъчно добри и с късмета да имат кралския печат на одобрение, от грижата за кожата до любимото червило на Кейт Мидълтън.

Гримът

Най-общо казано, гримът на Кейт се състои от поддържани вежди, подчертани очи, нежен руж по бузите и голи устни. Миналата година появата на Уимбълдън беше един от много, много малкото пъти, в който я видяхме да използва козметичен продукт на публично място; а именно класическият Clarins Lip Perfector. Бихме казали, че разпознаваме в тубичката един от най-класическите нюанси на марката - Rose Shimmer.
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, 36лв., John Lewis

Що се отнася до червилото, не до гланца, на Кейт Мидълтън, обикновено това са качествените Bobbi Brown, любими на екипа ни, главно в нюанса Sandwash Pink, същият, употребен на сватбата й преди девет години.


Royal Wedding #1: Да си припомним сватбата на Уилям & Кейт в 100 кадъра


 


Bobbi Brown Lip Colour in Sandwash Pink, 53лв., Lookfantastic

Косата 

Тази грива, на която всички завиждаме, поглеждайки класически подстриганата, гъста и гъвкана коса на херцогинята, е една от най-честите отправни точки  при посещения на фризьорски салон по целия свят. Как всъщност се грижи Кейт за тези лъскави, лъскави коси?


Kérastase Nutritive Bain Satin and Lait Vital duo, 96лв., Lookfantastic или Подхранващ шампоан за много суха коса 250 мл Kerastase Nutritive Magistral

Според наблюдатели на бюти-рутината на Кейт от Острова, ако искаме коса като на херцогинята, нашият избор пада върху дуетът на Kérastase - NUTRITIVE. Кейт е почитател на шампоана и придружаващия балсам Bain Satin. Изборът не е изненада - марката е фаворит и на нас, и на много звезди, които открито си признават, че ползват само Kérastase, без да са му официални рекламни лица, сред тях Мили Макинтош и Моли Кинг, наред с останалите. 

Кожата

Винаги сияйна, винаги блестяща - всеки път се учудваме, че блясъкът на Кейт Мидълтън е неизменно там, независимо от майчинство, работен график, ангажименти и изобщо тежестта на кралската корона. Точно какво използва тя, за да е налице този толкова блестящ тен на кожата? Ето го: 

Trilogy Certified Organic Rosehip Oil from £19.50, John Lewis


Масло от шипка за здрав тен и луксозен блясък


Ако искате да поръчате родно шипково масло, препоръчваме това: Масло от шипка - ZoyaGoesPretty - био - 15 мл

Твърди се, че органичното масло от Шипка, изключително богато на витамин С, омега и мастни киселини, е простичката тайна и на Кейт, коато го ползва включително за тяло през всичките си бременности, и на майка й Карол, която също го обича, твърдейки, че то е балсам против бръчки, белези и стрии. 

Xen-Tan Instant Bronzing Mist, £26.99, Feelunique

Озаглавен "перфектният кралски тен", очевидно това е марката за спрей тен, избрана от онзи сакрален сватбен ден на Кейт и предпочитан и до днес. Естествено изглеждащият цвят и свеж аромат го превръщат в един от най-добрите бронзанти на пазара. 

Бързо пресмятане на необходимия ресурс за да набавим продуктите на Кейт и да ги разположим и в собствения си будоар/баня/несесер показва, че ще са ни необходими около 250 лева за всичко. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.