Любимите бюти продукти на Кейт Мидълтън - 250 лева всичко!

Любимите бюти продукти на Кейт Мидълтън - 250 лева всичко!

Ако е достатъчно добро за Херцогинята, значи е наистина достатъчно добро...

На 38 и малко, Кейт Мидълтън изглежда добре. Привлекателното е, че дамата на сърцето на престолонаследника Уилям видимо няма никакви пластични намеси, очевидно хубостта й е поддържана семпло, с уважение към годините, и с много важното право на избор. Информиран избор на продукти, които работят - простички, не обезателно свръхскъпи, но пък основани на качество, традиции в работата на марката и личен почерк във въпросния избор. Комбинация, която се отразява добре. Да видим!Връщаме се малко назад - през 2011-та, годината и деня на на сватбата на Кейт с принц Уилям, за да си спомним, че за въпросния знаков ден, който вероятно ще влезе в историята, включително и зарада блестящия вид на булката, Кейт прави грима си сама. Оттогава до днес този й прийом е все същият - Кейт използва лично подбрани продукти и ги нанася на лицето си сама. Ефектът е чудесен - Херцогиня на Кеймбридж е винаги готова да бъде снимана, косата е в чудесна форма всеки път, а гримът е класически и елегантен. Кой при това положение не би искал същото за себе си?

И така, кои са козметичните продукти, достатъчно добри и с късмета да имат кралския печат на одобрение, от грижата за кожата до любимото червило на Кейт Мидълтън.

Гримът

Най-общо казано, гримът на Кейт се състои от поддържани вежди, подчертани очи, нежен руж по бузите и голи устни. Миналата година появата на Уимбълдън беше един от много, много малкото пъти, в който я видяхме да използва козметичен продукт на публично място; а именно класическият Clarins Lip Perfector. Бихме казали, че разпознаваме в тубичката един от най-класическите нюанси на марката - Rose Shimmer.
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, 36лв., John Lewis

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.