Следва

WIZZ AIR празнува 16 години в небето с 16% намаление!

Клои Кардашян, 27 килограма надолу след раждането. Как?

Риалити звездата отслабна с 27 килограма след раждането на дъщеря си Тру

Health преди 3 години

Преди две години Клои Кардашян, 35, стана майка за първи път - припомняме, роди момиченце на баскетболиста Тристан Томпсън. Добила перфектните си форми малко преди да забременее (след дълга борба с килограмите), по-малката от сестрите Кардашян не загуби миг и започна да тренира в първия удобен момент. Към днешна дата вече е 27 килограма надолу (!), а как го постига разкрива в онлайн интервю с "кака" си Кортни, 41:

"Ако искаш да се разделиш със значително тегло, диетата и спортният режим трябва да вървят ръка за ръка. Сега тежа както обикновено - 68 килограма. Понякога съм по-малко. Мисля, че мечтаното ми тегло е 63-4 килограма", признава Клои.


Треньорът на Адел разказва за драстичната трансформация


Кардашян сподели още с последователите си в Инстаграм, че е благодарна за времето на изолация, защото по този начин има възможност да отдели повече време за упражненията си.

"Не съобразявам какво ям - това обаче не означава, че се тъпча с палачинки и чипс по цял ден. Имам много добра и стройна диета, но толкова много обичам кесадия... Обичам и всичко, което Тру яде. Не искам да водя тъжен живот, в който се лишавам от любимата си храна - затова тренирам", добави още младата майка.


Лена Перминова за ефекта от абдоминопластиката два месеца по-късно


"Никога не знаеш дали ще има утре. Винаги съм предпочитала да полагам повече усилия в залата, отколкото да избягвам кухнята изцяло", казва Клои, вечно търсеща баланса между диета и упражнения. "Постигнеш ли целта си, можеш лесно да поддържаш резултата - да поддържаш не означа да да се ли шаваш. Правете разлика."


Клои преди бременността

За справка, непосредствено след раждането, представителката на клана Кардашян тежеше 92 килограма и миналата година сама призна, че свалянето на излишните килограми я е затруднило доста. "Знаете как е с малко дете - когато имах време за упражнения, тренирах. Но като цяло е невъзможно да постигнеш резултат за ден. Отне ми 9 месеца да кача 27 килограма, дадох си време да ги сваля и се получи!"

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.