Стил урок на седмицата: make-up тенденциите за сезона

Стил урок на седмицата: make-up тенденциите за сезона

Пролетно-летният макиаж по подразбиране е жизнерадостен и настроен към повече експерименти.

 

Макар и този сезон конкретно нещата да изглеждат малко по-различно, прекарвайки повече време в изолация, отколкото навън, демонстрирайки завидни бюти умения, това не означава, че тенденциите са отменени. Даже напротив, те са факт - все така динамични, експанзивни и дръзки, за да заредят с необходимата енергия Пролет/Лято 2020-та.

Що се отнася до правилата, на които желателно следва да се подчиним за наистина успешно усвояване на цветовите палитри и техниките на нанасяне, допитваме се до едни от най-известните бюти гурута в Инстаграм, за да систематизираме основните 6 тренда в този ред:

Glass skin
Бляскавата и “нахранена” кожа винаги е била на мода, но ако доскоро ефектът, който постигахме с помощта на хайлайтър беше задоволителен, то вече не е. За новия сезон блясъкът на кожата трябва да идва отвътре - тя трябва да е достатъчно хидратирана и подхранена, за да има естествено сияние. За целта се храним здравословно, пием много вода и приветстваме най-доброто в бялата козметика.

Red lips
Червените устни винаги са присъствали на котешката пътечка и на улицата под една или друга форма. За да могат да се похвалят с по-скоро модерен, отколкото класически вид обаче, следва да ги комбинираме с лека основа и пухкави, обемни вежди.

Blue summer
След известно затишие синият цвят основно се завръща като go-to макиаж опция. Според примерите, дадени от визажистите на известните, цветът изглежда най-добре, когато е представен в дълбочина с помощта на преувеличено опушено око.

Glossy

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.