Следва

While You Were Sleeping: Меган Фокс вече с нов мъж

Дневен ХОРОСКОП - 20.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Бъдете особено предпазливи в действията си днес. Някак ще загубите куража на вчерашния ден и ще бъдете по-консервативни в решенията и ангажиментите си, но това ще ви предпази от грешки и неприятности, така че няма причина да изпитвате съмнение или страх. Склонни сте да мислите философски за нещата от живота. Денят носи интересни новини или контакти с хора от чужбина.

Овен, Лъв, Стрелец: сряда ще бъде благоприятен ден за действия и ангажименти, свързани със семейство и роднини. Днес ще получите новини, свързани с човек, който живее в друг град. За много от вас денят предвещава ангажиране с домакински проблеми или ремонти на оборудване, автомобил и др.

Телец, Дева, Козирог: в сряда ще преживеете неочакваното развитие на плановете си; странни, но запомнящи се събития. Денят е благоприятен за романтични срещи, диалог или за начало (развитие) на виртуална любовна кореспонденция. В работата си днес ще имате повече клиенти, повече срещи или телефонни обаждания.

Близнаци, Везни и Водолей: предстои ви един емоционален, но интересен и запомнящ се ден. Любовта в живота ви ще ви донесе различни преживявания. Ако нямате интимен партньор, днес можете да създадете ново познанство, което рано или късно ще тръгне в тази насока. Новините днес могат да ви смутят или да ви направят щастливи, а нечие примамливо предложение ще изисква и доста бърза реакция.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще имате среща или разговор заради действия и събития в живота на ваш роднина. Различни събития или хора днес ще повдигнат настроението ви и ще създадат приятни емоции в ежедневието. Избягвайте да се занимавате с неща, които не са ви донесли успех в миналото - ще постигнете същия "резултат" и дори може да си създадете допълнителни проблеми. Сряда ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания.

More Astro