Следва

5 неща, които не знаехме за Тифани, другата дъщеря на Тръмп

Близначките Олсън и как да се обличаме като тях - гид по въпроса от A-Z

Всичко, от което се нуждаем, е близначка...

Celebrities преди 3 години

Представете си най-модерната жена, която някога сте виждали. Сега по две. Какво получаваме? Близначките Олсън, Мери-Кейт и Ашли, разбира се.

Телевизионни звезди от невръстна възраст (дебютират на екрана в Full House, излъчен през 1987 г.), днес Олсън имат заслужения статут на модни икони, което е светлинно извисяване в сравнение с детските им изяви. Откакто създават своята марка The Row през 2006 г., изградена върху простата идея за направата на перфектната бяла тениска, Ашли и Мери-Кейт са синоним на извисена, изискана естетика, равни части ултра лукс и простота. 

Стилът на Олсън се свежга до безупречно куриран гардероб от свръхобемни силуети в черно, компенсиран със страхотни, неочаквани детайли. Този стил генерира трескава група фенове сред жените, които предпочитат тихата елегантност над бляскавите и дори нахални облекла. И, макар че винаги приковават вниманието на червения килим, сестрите владеят отлично и изкуството на ежедневния стил. Предизвикваме ви да намерите някой, който прави Starbucks да изглежда толкова шик в ръката, колкото Ашли и Мери-Кейт!

И така, има причина да искаме като тях, нали? Добре дошли в клуба, в който с удоволствие разкодираме стила на сестрите Олсън, буква по буква...

A
Aндрогинен
. Мери-Кейт и Ашли носят специално ушити по техните размери обемни ризи, грамадни блейзъри и двуредни палта. Така де, ако сте попаднали на нещо добро, защо да го променяте? Съвет: смело грабете от мъжкия гардероб. 

B
Black on black on black on black...
Черното е ясно. Разчупете го с контрастни тъкани, наслоени кокетни плетки, изкуствена кожа и коприна.

C
Coffee run
. Гардеробът на близначките в свободното им време е също толкова шик, колкото и този за официални събития. Известно е, че модните момичета и жени се вълнуват искрено от всяка публична поява на сестрите, на които дори цигарите в тънките пръсти отиват, точно както и грамадните чаши с кафе от Старбъкс.

D
Discretion
. Мери-Кейт и Ашли са известни със социалната си затвореност (не очаквайте скоро да попаднете на тях в TikTok или Twitter). Правете, както те правят, и поддържайте лека мистерия. По-малко селфита = повече енигма.

E
Eквилибристика
. Или Изкуството да се изпълняват акробатически упражнения, без да се губи равновесие в трудни положения. Мери-Кейт е майстор на еквилибризма, като, естествено, го прави да изглежда много шик. Нямате нужда от специални средства, за да постигнете същия изглед - трябват ви само голяма бяла риза, ботуши и супер изчистено сако. 

F
Forget the hairbrush
. При простосмъртните, отмяната на гребена вероятно би предизвикала реакция от сорта на: “Добре ли си, скъпа?“, но на косите на Олсън, "току-що ставам от леглото" фасонът само допринася за стилистичната нестандартност. Изберете опцията път по средата и забравете сешоара с издухване. Плитките и опашките са добра, даже отлична опция, според Олсън, така че остават. 



G
Gothic-meets-grunge-meets-glamour
. Дневният им стил може понякога да се губи от поглед в минималната си чистота, но след мрака, Олсън често се връщат към искрящата бохемска чувствителност. Дантела, оперни манта, пелерини и бродерия - всичко това се изсипва пред погледа ни. Многотията, която също им отива в този си вид, завършват многото бижута и ултра-опушените очи. Продължаваме да не решим косата.



Н
Huge scarfs
. Неотменим герой в гардероба на Олсън, шаловете, много прилични на одеала, в най-разнообразни прочити, са там, на показ, отново и отново.

I
Invest
. Не, няма вероятност в близко бъдеще да забележите Олсън в нещо от масовите марки. Правим уговорката, че нямате нужда от техния бюджет, за да канализирате този дух. Просто се придържайте към строг списък за пазаруване и си обещайте да избягвате импулсивните покупки и призрачните еднодневни тенденции.

J
Jumpers
. Луксозната плетка е съществена за Олсън. Потърсете пуловери, които ще ви пренесат с лекота от офиса в бара, като ще се представят добре и на разходката през уикенда. 

K
Keep it simple
. Абсолютно! Принтовете не се приемат на Планетата Олсън, силуетите са рационализирани до крайност, а класиката като бяла риза и черни панталони е издигната в култ. Прекланяме се!

L
Layer up
. Сестрите Олсън са усъвършенствали изкуството да сглобяват и напластяват дрехите си, като го практикуват независимо от времето. Изводът: ако се съмнявате, просто добавете слой.

М
Mismatch your jewelry
. За разлика от семплите им гардероби, подходът на Олсън към бижутата е по-скоро "пръстени на всеки пръст, и на пръстите на краката дори“. Дублираме подхода, инвестирайки в масивни винтидж бижута за бохемско внушение и повече блясък. Спокойно можем да комбинираме обици като полилей, пръстени с череп или юмрук, и нежни бижута в косата. 

N
Never overdressed
. Оставете далеч настрана роклите фру-фру и ластичните дрешки. За Ашли и Мери-Кейт, дискретният блясък е ценното нещо, защото "на тъмно" се раждат най-добрите идеи. 

О
Огромните слънчеви очила
са толкова съществена част от всеки добросъвестен арсенал на A-листа на модерните, че ги оприличаваме на рицарскота снаряжение в Средновековието или на телохранителите с огромни "баници" от самия край на миналия век. Носете ги вътре и вън, ден и нощ. Време е да сте инкогнито.

P
Power dressing
. Сестрите оглавяват влиятелна модна империя, но за Ашли и Мери-Кейт това не означава обезателно, че трябва да се обличат от нея. Тайната им? Отношението, тип "не ме интересува". Ако трябва да вземем един урок от тях, нека бъде този: носете това, което искате, както искате, където искате и когато искате. Схванахме ли го? Добре.

Q
Queens на Met Gala. 
Никога слепи последователки на временни тенденции, Олсън всеки път царуват на червения килим, като черешката на тортата са появите им, разбира се, на Met Gala. Който трябва, да се облича като полилей или да се напъхва в кожен латекс, близначките предпочитат архивни Chanel и Dior.

R
The Row
. Сестрите Ослън са най-добрите рекламни лица сами на себе си. Двете без усилие оживяват безупречната естетика на The Row, което помага на фирмата им да владее модния свят. Дрехите не са евтини, да не кажем друго, но безвременните чанти и аксесоари са определението за инвестиционни дрехи.

S
Spotify
. Стилът на Олсън е нещо повече от просто дрехи, той касае цялата им философия за света. Вдъхновение черпим допълнително от месечните плейлисти на The Row в Spotify.

T
Tailoring
. Олсън, високи по точно 157 см. всяка, са перфектно квалифицирани в изкуството да се обличат точно според фигурата и височината си. В случая на Мери-Кейт и Ашли това не означава да се отклонявате от свръхразмерните силуети, а да ги карате да работят за вас. Така че, обемните рокли са пристегнати в кръста с колани, а издължените палта са комбинирани със също така издължени панталони. Всичко е в баланса.

U
'Ugly' shoes
. Плоските форми, ортопедичните сандали, джапанките, обувките с чорап, котешките токчета, чехлите и обувките "на татко" са важна част от техния обувен арсенал. Изхвърлете кабинетните скучни обувки и просто ходете наперено. 

V
Vintage
. Близначките имат вкус към архивни дрехи от висок клас, с акцент върху страхотни неща от Chanel, Dior, Gianfranco Ferré и Christian Lacroix (двете са фенки на LILY et Cie, прочутият винтидж бутик на Бевърли Хилс, откъдето Дженифър Анистън се снабди с убийствената си рокля Dior от John Galliano за Наградата на гилдията на филмовите актьори - SAG през 2020-та). Нямате бюджета на Олсън? Ок, търсете просто лъскаво кадифе, много бижута, с които да комбинирате иначе обичайния си костюм, и носете миниатюрна чанта в сгънатата си в лакътя ръка по всяко време.


Дженифър Анистън с рокля Dior от Джон Галиано за Наградата на гилдията на филмовите актьори - SAG през 2020-та

W
Wear and wear again
. Ако не се чупи, не го поправяйте. Близначките знаят какво работи добре за тях и го претворяват отново и отново, актуализирайки с неочаквани акценти и нови пропорции. Бетонирайте основите и само надграждайте. Крайъгълните камъни на гардеробите им? Тениски до припадък (в тъмносиньо, бяло и черно), съобразени панталони, обемни палта, големи и още по-големи чанти и здрав запас от слънчеви очила.

X
XXL
. Считано от ризите, избирайте по-големи връхни дрехи и не забравяйте да навиете панталоните до височината на глезена. 

Y
Young ones
.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.