Автентичният бюти режим на Мерилин - стъпка по стъпка

Автентичният бюти режим на Мерилин - стъпка по стъпка

Step by step! Рецепта за 'Old-Hollywood' блясък: по-малко шоколад, повече тонери.

Освен златните къдри и емблематични роли, пурпурните устни и безупречната кожа на Мерилин Монро също се превръщат в значителен елемент от символа, в който се превръща актрисата през 50-те години - Златната ера на "стария" Холивуд. Предвид факта, че звездата от "Джентълмените предпочитат блондинки" живее във време, в което YouTube тюториалите са отдалечен бъдещ момент, тайните на блестящия й тургор дълго време представляваха една огромна мистерия, към която подхождаме с любопитство, но без да стъпваме на конкретни и потвърдени истини. Досега.

Близо 60 години след смъртта й, автентичният ОТ-ДО бюти ритуал на Мерилин, датиран от 1959 г., бе разкрит - подробните инструкции публикуваха в Инстаграм от Makeup Museum:

Идваща с предписание от дерматолога на звездите, д-р Ерно Ласло, рутината на Монро е специално съобразена със сухата й кожа и покрива сутрешните, вечерните и ритуалите преди официални събития на актрисата. Холивудският дерматолог е известен с холистичните, всеобхватни подходи към лечението на пациентите си, което обяснява подробното разписание в "рецептата" - виждаме дори предупреждения за избягване на ядки, шоколад, маслини, стриди и миди.


Трай, бабо, за хубост! Видео съвети за красота от ЕДНО време!


Сутрин, след измиване на лицето с топла вода, Ласло съветва кожата да се подхранва с Normalizer Shake-It, авторски тонер на д-р Ласло. Следваща стъпка в режима е нанасянето на деликатен околоочен крем и пудра върху цялото лице и шия. Вечерната програма на актрисата е по-сложна и пригодена към типа кожа - след масло и крем с двойно почистващо действие, Мерилин отново трябва да нанесе тонера, а след това и хидратиращ в дълбочина лосион, но само върху носа и брадичката. За официални събития докторът инструктира да се нанася околоочен крем върху цялото лице и шия, както и върху частите от деколтето, които са открити.


Съвършената кожа на 20, 30, 40 и нататък - подробно с експерта д-р Манолова


Повечето от предписаните продукти, разбира се, идват директно от линията грижа за кожата на Ерно Ласло. Сериите не са на пазара отдавна, но този месец, заедно с "разкритието" на Музея за грим, от бранда отново пуснаха в продажба иконичния тонер. Следим за презареждане ТУК.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.