Следва

Start Shopping NOW: summer-ready

Последните четири години в бижута за милиони

Макар и роклите да са първото, което забелязваме на червения килим, бижутата са всъщност акцентите с най-голяма тежест във визията.

 

All fashion преди 3 години

Събития от естеството на Оскарите, Златен Глобус, Грами, модните награди CFDA, MET гала и всички придружаващи ги афтър партита изискват не просто дизайнерска рокля, ако е възможно кутюр или поне специално създадена за въпросната знаменитост, но и още изкусни бижута от скъпоценни камъни, взети назем от изтъкнати имена в ювелирния свят като Harry Winston, Chaumet, Tiffany & Co, Cartier, Van Cleef & Arpel и още.

За да изплакнем очи с красота за солидни суми, правим галерия>>> с любимите ни бижута - диамантени тенис колиета, масивни огърлици със сапфири, многокаратни коктейлни пръстени и блещукащи обици, запечатани на червения килим през последните четири години, именно от събитията, споменати горе.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.