5 неща, които не знаехме за Тифани, другата дъщеря на Тръмп

5 неща, които не знаехме за Тифани, другата дъщеря на Тръмп

26-годишната дъщеря на Доналд и Марла Мейпълс

В сравнение с братята и сестрите си Иванка, Ерик, Доналд-младши и Барън, по-малката дъщеря на Доналд Тръмп не обича светлината на прожекторите и стои настрана от всички заобикалящи я скандали.

Кръстена на небезизвестния бутик Tiffany & Co., помещаващ се в Trump Tower, Тифани Ариана Тръмп, 26, е дъщерята на Марла Мейпълс - втората съпруга на Доналд Тръмп (след Ивана). Като единствено от по-големите деца на Тръмп, на което не е отредена роля в администрацията, Тифани се явява абсолютната енигма на противоречивата президентска фамилия. Едно нещо е сигурно - лайфстайлът на русокосата девойка няма нищо общо с този на братята и сестрите й. Ето й ПЕТТЕ неща, които не знаехме за Тифани Тръмп:

1. Не е близка с Първото семейство
След развода на родителите й през 1999 г., Тифани остава да живее при майка си в Калифорния. "Нямам представа какво е в живота ти да има типична бащина фигура", казва младото момиче пред списание Du Jour. "Той не е от бащите, които идват да проверят как си, или с които ходиш на плажа, но е вдъхновяващ човек." През 2017 г. в радиоинтервю с Хауърд Стърн Доналд казва, че в годините Иванка и Доналд-младши дори опитват да я премахнат от завещанието му.2. В преследване на музикална кариера

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.